ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Scarlett Johansson μόλις έγινε η πιο εμπορική star όλων των εποχών

Η Scarlett Johansson μόλις έγινε η πιο εμπορική star όλων των εποχών

Λίγο καιρό πριν η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια στο Cosmopolitan για τη θέση και την αξία της στο Χόλίγουντ. Εκεί είπε: «Είμαι πολύ τυχερή. Βγάζω πολλά χρήματα και είμαι υπερήφανη που είμαι μια ηθοποιός που βγάζει όσα και οι άντρες συνάδελφοι μου». Το εννοούσε.

Λογική, η Johansson στην ίδια συνέντευξη επισήμανε ότι ναι, υπάρχει εργασιακός σεξισμός και μισθολογική ανισότητα στο Χόλιγουντ αλλά δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια αχάριστη. «Μπορώ να επισημάνω το γενικό πρόβλημα, αν όμως μιλήσω για μένα μάλλον θα γίνω αντιπαθητική» πρόσθεσε. Σήμερα, η λίστα που δημοσίευσε το Box Office Mojo όχι μόνο τη δικαιώνει αλλά την ανακηρύσσει και πιο κερδοφόρα star όλων των εποχών.

Οι ταινίες της έχουν φέρει 3,3 δισ. δολάρια μόνο στην Αμερική αποδεικνύοντας ότι η ηθοποιός μπορεί και να υπερηφανεύεται αλλά κυρίως, να απαιτεί πολλά.

Η 31χρονη σταρ είναι και η μόνη γυναίκα στη λίστα των κορυφαίων δέκα και επιπλέον είναι και η νεότερη από τους υπόλοιπους εννέα άντρες που βρίσκονται μπροστά της. Έχοντας το avantage της νεότητας της, η "Mαύρη Χήρα" των Εκδικητών είναι κατά 20 χρόνια πιο μικροί από τους αντιπάλους της, κάτι που σημαίνει ότι θα της δοθούν πολλές περισσότερες προτάσεις για να σπάει τη μπάνκα τα χρόνια που έρχονται.

Το ποσό των 3.3 δισ. δολαρίων μόνο στα ταμεία της Αμερικής φέρνουν το όνομα της πρώτο από κάθε άλλη γυναίκα συνάδελφο της με τις Κάμερον Ντίαζ (νο. 19), Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (νο. 26), Κέιτ Μπλάνσετ (νο. 29) και Τζούλια Ρόμπερτς (νο. 30) να την ακολουθούν.

Ηχηρά ονόματα όπως αυτά των Ματ Ντέιμον, Μπραντ Πιτ, Λίαμ Νίσον και Γουίλ Σμιθ τρώνε τη σκόνη της καθώς οι ταινίες της Johannson φέρνουν σχεδόν πάντα πίσω τα λεφτά τους.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Χάρισον Φορντ. Ο ηθοποιός που πληρώθηκε μόνο για τη συμμετοχή του στην τελευταία περιπέτεια του Star Wars 30 εκατομμύρια δολάρια, είναι 73 ετών.

Η Scarlett Johansson φέτος είναι 31 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ