ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα υποδυθεί ξανά τον Χάρι Πότερ αρκεί...

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα υποδυθεί ξανά τον Χάρι Πότερ αρκεί...

Με την επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια από το μαγικό σύμπαν της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ «Φανταστικά Πλάσματα και Πού να τα Βρείτε» να βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο, το θεατρικό «Καταραμένο Παιδί» που αφηγείται την ενήλικη ζωή του αγαπημένου μάγου και την ανανεωμένη ιστοσελίδα Pottermore να αποδεικνύει ότι το ξόρκι της επιτυχίας είναι ισχυρό, το σύμπαν εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Από τη μία ο Ντάνιελ Ράντκλιφ σε συνέντευξη του στο Radio Times αποκάλυψε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα να υποδυθεί τον μάγο στο μέλλον.

«Και βέβαια έχει να κάνει με το σενάριο» απάντησε διπλωματικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου. «Οι συνθήκες πρέπει να είναι πολύ ειδικές, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο είχε πει και ο Χάρισον Φορντ για τον Χαν Σόλο και κοίτα τι έγινε! Οπότε, ναι, θα πως “όχι” για τώρα, αλλά αφήνω πάντα ανοιχτή την πιθανότητα να αλλάξω γνώμη στο μέλλον» πρόσθεσε.

Daniel Radcliffe GQ Style Germany Magazine Tom Lorenzo Site 1

Από την άλλη, η Ρόουλινγκ, σε ένα διάλειμμα από την οργή της κατά του Brexit, απαιτεί από τους φανατικούς οπαδούς της Ακαδημίας των Μάγων να κάνουν λίγο χώρο στη μνήμη τους για τις επόμενες σχολές όπου διδάσκονται τα ξόρκια.

Με ανάρτηση της στην ιστοσελίδα Pottermore που συντηρεί το μύθο, η Ρόουλινγκ θέλει να μας συστήσει τους Γουάμπους, τους Θάντερμπερντ, τους Χορντ Σέρπεντ και τους Πακγούτζι.

Τους τέσσερις οίκους στην Ακαδημία Ιλβερμόνι, του Χόγκουαρτς της Αμερικής. Το Ιλβερμόνι ιδρύθηκε από την Ιρλανδή, Ιζόλτ Σάιρ που γεννήθηκε γύρω στο 1603 και στο video που συνοδεύει το εκτενές κείμενο των 5.000 λέξεων της συγγραφέως.

Για να καταλαγιάσει η όποια αγωνία, ναι υπάρχουν και στο Ιλβερμόνι αυτοί που μιλούν τη γλώσσα των φιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ