ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φλόρενς Γουέλς: Ο λόγος που ακύρωσε τις τελευταίες συναυλίες της - «Μου έσωσε τη ζωή»

Φλόρενς Γουέλς: Ο λόγος που ακύρωσε τις τελευταίες συναυλίες της - «Μου έσωσε τη ζωή»
Η Αγγλίδα τραγουδίστρια των Florence & the Machine, Φλόρενς Γουέλς AP/Matt Sayles

Η υποψήφια για Grammy Αγγλίδα τραγουδίστρια των Florence & the Machine Φλόρενς Γουέλς, αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το λόγο που ακύρωσε τις τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος καθώς υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση που «της έσωσε τη ζωή».

«Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να ακυρώσω τις τελευταίες συναυλίες μου. Τα πόδια μου είναι καλά. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε επείγουσα επέμβαση για την οποία δεν αισθάνομαι ακόμα αρκετά δυνατή για να μιλήσω, αλλά μου έσωσε τη ζωή», έγραψε η καταξιωμένη τραγουδίστρια στο Instagram ενώ μοιράστηκε ότι θα επιστρέψει στη σκηνή την 1η Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Cwc8oMEtwUD/

«Θα επιστρέψω στη σκηνή για να κλείσω την περιοδεία «Dance Fever» με τις συναυλίες στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα, (ίσως να μην χοροπηδάω τόσο πολύ αλλά μπορείτε να το κάνετε εσείς για μένα)».

«Περιττό να πω ότι μακάρι οι στίχοι των τραγουδιών να μην ήταν τόσο ακριβείς στις προβλέψεις τους. Αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιγραφής και οι μύθοι ένας τρόπος να βγαίνει νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του «Dance Fever», με όλες τις περίεργες προφητείες του, θα μου προσφέρει την απαραίτητη δύναμη και κάθαρση αυτή τη στιγμή», κατέληξε η Γουέλς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ