ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Και βιντεοπαιχνίδια ετοιμάζεται να λανσάρει το YouTube

Και βιντεοπαιχνίδια ετοιμάζεται να λανσάρει το YouTube
Το παιχνίδι «Stack Bounce» θα περιλαμβάνεται στη νέα ενότητα Playables του YouTube Google

Το YouTube πραγματοποιεί ήδη δοκιμές μιας νέας ενότητας με τίτλο Playables στην ιστοσελίδα του, η οποία θα περιλαμβάνει βιντεοπαιχνίδια που θα μπορούν να παιχτούν τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητές συσκευές.

Τα Playables αρχικά θα εμφανίζονται μόνο για έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η λίστα με τους τίτλους των παιχνιδιών.

Όπως αναφέρει το 9to5Google, ένα από τα παιχνίδια θα είναι το «Stack Bounce», όπου χρησιμοποιώντας μια μπάλα που αναπηδά πρέπει να συντρίψετε σειρές από περιστρεφόμενους δακτυλίους με καλά συγχρονισμένα κλικ του ποντικιού ή αγγίγματα της οθόνης.

Πρόκειται για παιχνίδι που η Google (στην οποία ανήκει το YouTube) ήδη προσφέρει στην υπηρεσία μίνι παιχνιδιών της, GameSnacks, και μπορείτε να το παίξετε εδώ.

Με τα Playables το YouTube ανοίγεται σε μία ακόμα μορφή ψυχαγωγίας μετά από τα βίντεο μικρής διάρκειας, τις ταινίες, τα live streams βιντεοπαιχνιδιών, τη μουσική, την τηλεόραση, τα podcast κ.ά.

Δεν είναι πάντως η μόνη πλατφόρμα streaming video που ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια. Το Netflix, μετά από το λανσάρισμα παιχνιδιών ως εφαρμογές σε κινητές συσκευές, κάνει δοκιμές για streaming παιχνιδιών σε τηλεοράσεις και υπολογιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ