ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ντουέιν Τζονσον απαντά εάν υπάρχουν μειονεκτήματα στο να είσαι διάσημος

Ο Ντουέιν Τζονσον απαντά εάν υπάρχουν μειονεκτήματα στο να είσαι διάσημος
Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον AP Photo/Matt Sayles

Υπάρχουν μειονεκτήματα στο να είσαι διάσημος; Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον απαντά στο ερώτημα αυτό χαρακτηριστικά: «Για μένα, τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο «The Rock» μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, εξηγώντας: «Είμαι τυχερός που εδώ και καιρό είμαι διάσημος και συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη γιατί θυμάμαι πώς ήμουν πριν».

https://www.instagram.com/reel/CxjpKcxr4XK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παλιά, η εναλλακτική της φήμης ήταν να μην είσαι διάσημος, και δεν μπορούσα να πληρώσω το ενοίκιο, πάλευα να καταλάβω ποιος ήμουν… Προσπαθώ να τα θυμάμαι όλα αυτά».

«Επομένως, για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στη φήμη. Έχω πολλούς φίλους που είναι διάσημοι και που διαφωνούν μαζί μου, και το καταλαβαίνω. Και είναι εντάξει, να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Έτσι δημιουργείται ο διάλογος, η συζήτηση. Αλλά για μένα, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα».

Ο Τζόνσον παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι έπρεπε να μάθει να ζει με το να μην μπορεί να βγαίνει τόσο συχνά δημόσια.

«Μου λείπει να πηγαίνω στο εμπορικό κέντρο. Μου λείπει να πηγαίνω στα καταστήματα. Απλώς να μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και να πηγαίνω στο μπακάλικο, στο φαρμακείο, στο εμπορικό κέντρο, όπου κι αν είναι», είπε ο Τζόνσον. «Όλα αυτά τα έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια, οπότε, όποτε πηγαίνω γίνεται θέμα. Πρέπει να με ακολουθεί η ασφάλεια» σημείωσε, όμως.

Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό που διακρίνει είναι το γεγονός πως μπορεί κανείς να ασκεί θετική επιρροή τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ