ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ρώσος σωσίας του ΝτιΚάπριο έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Ο Ρώσος σωσίας του ΝτιΚάπριο έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Λίγο καιρό πριν τα media ούρλιαξαν με την αστειότητα της ομοιότητας του με έναν XL Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Σήμερα επιτέλους ο Ρώσος "κλώνος" του ηθοποιού αποδεικνύει ότι δεν αστειευόταν όταν έλεγε ότι σκοπεύει να κάνει καριέρα ανάλογη με αυτή του προτύπου του. Έστω στο περίπου.

 

 

Στο διαφημιστικό για βότκα ο Burtsev συνυπάρχει με ένα μοντέλο σε ένα σύμπαν γεμάτο από ψέμματα, όπως τον ίδιο. Όλα είναι "μαϊμούδες" εκτός από το ποτό. Αυτή είναι η ιστορία του.

Τον εντόπισε, τυχαία, η ρωσική ιστοσελίδα Gazeta και τα παραπανίσια κιλά του δεν έγιναν εμπόδιο για να ομολογήσουν όλοι ότι ο 33χρονος Roman Burtsev θα μπορούσε να είναι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο λιγότερο κομψός, λιγότερο όμορφος, κάπως πιο παχύσαρκος ή απλά ταλαιπωρημένος από κραιπάλες και τσιμπούσια γεμάτα φαγητό, αλκοόλ και φαγητό επίσης.

https://www.instagram.com/p/p

Σήμερα ο Ρώσος έχει αναδειχθεί σε τοπική διασημότητα και μελετάει με επιμέλεια όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του άντρα που φέτος κέρδισε το δικό του Oscar.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Ρώσος κλώνος διασκεδάζει τους συμπολίτες τους αναπαριστώντας σκηνές από επιτυχίες του ηθοποιού όπως την Επιστροφή και την αρκούδα-βιαστή

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Ή τον Τιτανικό και το σκαρί του

https://www.instagram.com/p/p

Ο “χοντρός ΝτιΚάπριο” της Μόσχας (έτσι τον αποκαλούν) έχει εξίσου καλό ατζέντη με τον star αφού ετοιμάζει τηλεοπτικό σόου, το “Έρωτας Με Τον ΝτιΚάπριο”.

https://www.instagram.com/p/p

Η εκπομπή θα ακολουθεί τον Burtsev στην καθημερινότητα του και θα καταγράφει τη μεταμόρφωση του από άσημο προσωπικό ασφαλείας σε διάσημο κλώνο ενός άντρα που δεν νοιάζεται όσους σωσίες του και αν δει μπροστά του αφού θέλει μόνο το χρυσό αγαλματίδιο της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ρώσος ΝτιΚάπριο ήδη το κατέκτησε πριν από αυτόν.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι προφανές. Ο ΝτιΚάπριο είναι ένας σταρ που συμφέρει να του μοιάζεις.

https://www.instagram.com/p/p

Σε άλλα νέα της ημέρας του (πραγματικού) ΝτιΚάπριο, ομοσπονδιακός δικαστής κάλεσε τον ηθοποιό να καταθέσει, λόγω αγωγής, που έχει ασκήσει πρώην στέλεχος της χρηματιστηριακής εταιρίας Stratton Oakmont για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με τον τρόπο που "αποδόθηκε" ο χαρακτήρας του στην ταινία "Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ" του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο ενάγων, Άντριου Γκριν, υπέβαλε μήνυση το 2014, ζητώντας περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Νίκι "Ρούγκρατ" Κόσκοφ, –ένας χαρακτήρας με αμφισβητούμενη ηθική και δεοντολογία– έχει βασιστεί σε αυτόν.

Η εταιρία παραγωγής Paramount Pictures ανέφερε πως ο Κόσκοφ ήταν ένας "σύνθετος χαρακτήρας" που δημιουργήθηκε με στοιχεία από πολλούς διαφορετικούς, πραγματικούς, χαρακτήρες που ανήκαν στην αυλή του ήρωα που ενσάρκωσε ο ΝτιΚάπριο, τον Τζόρνταν Μπέλφορτ. Αν και οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν πως ο ΝτιΚάπριο δεν είχε καμία ανάμειξη με το σενάριο, ο δικηγόρος του Γκριν υποστήριζει πως Σκορτσέζε, Τέρενς Γουίντερ (ο σεναριογράφος της ταινίας) και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έκαναν πολλές συζητήσεις και συναντήσεις για να καταλήξουν στο τελικό σενάριο. Οπότε και θα πληρώσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ