ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αna Beatriz Barros: Η φωτογράφιση πριν τον γάμο και το μεγάλο, λευκό φινάλε στη Μύκονο

Αna Beatriz Barros: Η φωτογράφιση πριν τον γάμο και το μεγάλο, λευκό φινάλε στη Μύκονο

Η καλλονή από τη Βραζιλία είναι μια γυναίκα που στέκεται στα πόδια της.

Η νύφη που έκανε τη Μύκονο δική της χαρίζοντας στο νησί των ανέμων την ιδανικότερη καμπάνια για να αποπλανηθούν εύποροι τουρίστες, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glamour της Ιταλίας με μαγιό, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι τυχαία ένα από τα χρυσά κορίτσια του modeling.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τις illustration σελίδες, η Barros και ο σύζυγός της, ο Ελληνοαιγύπτιος επιχειρηματίας του Τουρισμού, Kamir El Chiaty, δεν θέλουν να αφήσουν τους καλεσμένους του γαμήλιου πάρτι τους παραπονεμένους.

Μετά από τη δεξίωση στην παραλία της Λιας της Μυκόνου το ζευγάρι και η στρατιά των επώνυμων jet-setters που τους ακολουθούν, επέμειναν σε εορτασμούς, αυτή τη φορά στην παραλία της Παράγκας.

Στο θεματικό πάρτι όλοι όφειλαν να είναι ντυμένοι στα λευκά εκτός από την ίδια που επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του οίκου Naeem Khan από τη συλλογή για το φθινόπωρο του 2016.

Με χρώματα και διάκοσμο που χάρισε κάτι τροπικό στις Κυκλάδες, οι καλεσμένοι διασκέδασαν όσο έπρεπε για να δικαιολογήσουν το δυσθεώρητο κόστος των γαμήλιων εορτασμών που λέγεται ότι ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι συναδέλφοι της Alessanda Ambrosio και Andriana Lima ήταν ξανά δίπλα της και όλοι όσοι έδωσαν το παρόν στο Λευκό Πάρτι του γάμου της χρονιάς ανέδειξαν μέσα από τα social media τους τη Μύκονο σε ένα προορισμό όπου οι καλλονές είναι δεδομένες, όχι περιστασιακές, και θέλουν να κάνουν τις Κυκλάδες δικές τους.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ