ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τσακωμοί για Λίντσεϊ Λόχαν & Ιρίνα Σάικ, γεννητούρια για τη Λιβ Τάιλερ. Το Χόλιγουντ σήμερα

Τσακωμοί για Λίντσεϊ Λόχαν & Ιρίνα Σάικ, γεννητούρια για τη Λιβ Τάιλερ. Το Χόλιγουντ σήμερα

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η ειδησεογραφία δεν αφορά υπουργικούς νόμους ή την επέλαση της Τερέζα Μέι που είναι και η μοναδική εναπομείνασα υποψήφια για την ηγεσία του κυβερνώντος βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος οι διάσημοι ζουν τις ζωές τους με πάθος. Αυτές είναι οι ειδήσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με αέρα Αιγαίου.

Ξεκινώντας από το νησί των ανέμων, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Λίντσεϊ Λόχαν βρήκε ξανά τον παλιό κακό εαυτό της, όταν μετά από τσακωμό με τον Ρώσο επιχειρηματία και σύντροφο της Egor Tarabasov αποφάσισε να πετάξει το κινητό του στα νερά του Καλού Λιβαδιού.

Στο δυσάρεστο συμβάν ήταν παρόντες και οι γονείς του νεαρού Ρώσου που είδαν τον γιο τους να χαστουκίζει την Λίντσεϊ Λόχαν για να τη συνεφέρει. Η μητέρα του, Ελένα, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου όλα ξεκίνησαν όταν η Λόχαν διάβασε ένα «ύποπτο» γραπτό μήνυμα στο κινητό του Tarabasov. Έξαλλη πέταξε τη συσκευή του στο νερό και εκείνος της έριξε το ποτό του επάνω της ξεκινώντας δημόσιο τσακωμό στο πολυσύχναστο εστιατόριο στην παραλία του νησιού. «Έπρεπε να παρέμβουν οι άνθρωποι της ασφάλειας για να τους χωρίσουν» ισχυρίστηκε αυτόπτης μάρτυρας.

Lindsay Lohan and boyfriend Egor Tarabasov on Instagram

Όλα συνέβησαν μια εβδομάδα περίπου μετά τους γενέθλιους εορτασμούς των 30 χρόνων της σταρ στη νησί των ανέμων. Κάποιες ώρες μετά τον τσακωμό η Λόχαν έκανε ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «To να ερωτεύεσαι είναι εξουθενωτικό. Ειδικά όταν είσαι εκείνη η ενήλικη γυναίκα που τα έχει δει όλα στη ζωή της».

https://www.instagram.com/p/p
Ο Ρώσος κληρονόμος και επιχειρηματίας είναι
εφτά χρόνια μικρότερος της.

Τρίτη φορά μητέρα η Λιβ Τάιλερ

Η κόρη του τραγουδιστή των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Με μια ανάρτηση της στο Instagram η Λιβ Τάιλερ καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας της με τον ατζέντη αθλητών Ντέιβ Γκάρντνερ. «Γεια. Η όμορφη κορούλα μας, η Λούλα Ρόουζ Γκαρντνερ είναι εδώ. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, η καρδιά μας εκρήγνυται από αγάπη» έγραψε η 39χρονη ηθοποιός που έχει ήδη δύο γιους με 16 θαυμαστικά να ορίζουν την ευτυχία της ψηφιακά.

Η Λιβ Τάιλερ έχει ήδη έναν 11χρονο γιο, τον Μάιλο, από τον πρώτο της γάμο με τον Ρόιστον Λάνγκντον και τον 16 μηνών Σέιλορ Τζιν Γκάρντνερ. «Είμαι έγκυος δύο χρόνια στη σειρά. Νιώθω σαν να είμαι έγκυος από πάντα» είπε αστειευόμενη η 39χρονη σταρ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

https://www.instagram.com/p/p

Η Ιρίνα Σάικ χαρίζει τις σιωπές της στον Μπράντλεϊ Κούπερ

Aν και μια εβδομάδα πριν αντάλλασσαν φιλία στο Παρίσι, αυτό το σαββατοκύριακο η Ιρίνα Σάικ ήταν εμφανώς εκνευρισμένη με το σύντροφο της, ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ σε κοινή εμφάνιση τους στο Wimbledon.

Όσο και αν εκείνος θέλησε να τη συνεφέρει, η Ρωσία καλλονή αποφάσισε να χαρίσει στον σύντροφο της μόνο κάποια λίγα, λοξά βλέμματα, πολλές σιωπές ενώ το διαδίκτυο υποστηρίζει ότι η Σάικ δάκρυσε. Αλήθεια ή θεατρινισμοί για να είναι απασχολημένα τα media με το ζευγάρι της showbiz; Εσύ αποφασίζεις.

Ο Μπον Τζόβι τραγούδησε με το ζόρι

Σε γαμήλια δεξίωση βρέθηκε ως καλεσμένος ο Τζον Μπον Τζόβι την προηγούμενη εβδομάδα στη Φλόριντα του Μαϊάμι. Αν και ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι εκεί ως απλός καλεσμένος όταν η άσημη Lourdes Valentin άρχισε να τραγουδάει κάπως εκνευριστικά την επιτυχία του συγκροτήματος του καλλιτέχνη, Bon Jovi, «Living on a prayer» εκείνος αναγκάστηκε να «παρέμβει» σώζοντας το κομμάτι από τη σφαγή.

Μια πραγματικά άβολη στιγμή συνέβη μπροστά στα μάτια όλων καθώς ο Μπον Τζόβι, πιο άσπρος και μειλίχιος από ποτέ, έκανε ό,τι έπρεπε για να μην κάνει ένα κωμικοτραγικό ενσταντανέ απλά τραγικό.

Η Ελισάβετ Β’ θέλει να μας προσλάβει

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναζητά προσωπικό για την κουζίνα και όλοι μπορούν να απαντήσουν στην αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Royal Household. Σύμφωνα με αυτή η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμεί να προσλάβει έναν βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ, ενώ δεν απαιτείται προϋπηρεσία καθώς το ήδη εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει ρόλο καθοδηγητή.

Η θέση προϋποθέτει από τον εργαζόμενο να σερβίρει φαγητό για το παλάτι, να βοηθάει τον σεφ στην παρασκευή εκατοντάδων γευμάτων αλλά και πλύσιμο πιάτων. Προβλεπόμενος μισθός; 17.000 στερλίνες το χρόνο (περίπου 19.950 ευρώ) με 33 μέρες διακοπές τον χρόνο, δωρεάν φαγητό, δικό του δωμάτιο στο παλάτι και δύο ρεπό την εβδομάδα. Bonus τα ταξίδια όπου και θα συνοδεύει την Ελισάβετ για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της.

queen euro

Πηγή: REUTERS/Phil Noble/Illustration/File Photo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ