ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Marvels»: Στον «αέρα» το τελευταίο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας

«The Marvels»: Στον «αέρα» το τελευταίο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας
Στιγμιότυπο τρέιλερ της ταινίας «The Marvels» με την Μπρι Λάρσον Laura Radford/Disney-Marvel Studios / AP

Στον «αέρα» βγήκε το τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας «The Marvels», που θα παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ, Μπρι Λάρσον.

Η ταινία των Marvel Studios ακολουθεί «την Κάρολ Ντάνβερς γνωστή και ως Κάπτεν Μάρβελ να έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kρι και να έχει πάρει εκδίκηση από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες την αναγκάζουν να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος».

Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kρι, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ-φαν των Τζέρζι Σίτι, Καμάλα Καν γνωστής και ως Μις Μάρβελ, και της αποξενωμένης ανιψιάς νυν αστροναύτη της S.A.B.E.R. κάπτεν Μόνικα Ραμπώ.

Αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί για να σώσει το σύμπαν ως «The Marvels».

Μεταξύ άλλων, στην ταινία παίζουν και η Τεγιόνα Πάρις και η Ιμάν Βελλάνι καθώς και οι Ζάουι Άστον, Παρκ Σέο-τζουν, Ζενόμπια Σροφ, Μοχάν Καπούρ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Εκτός από την σκηνοθεσία η Νία Ντακόστα έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Μέγκαν Μακντόνελ, Ελίσα Καρασίκ και Ζεμπ Γουέλς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ