ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πως είναι να κάνεις γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη σου; Μια σύγχρονη τραγωδία

Πως είναι να κάνεις γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη σου; Μια σύγχρονη τραγωδία

Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις αναποδιές με θλίψη και γκρίνια. Υπάρχουν εκείνοι που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με φοβία και εσωστρέφεια. Και μετά υπάρχει η Huma Mobin.

Η εξαιρετικά δημιουργική Mobin από τη Λαχόρη του Πακιστάν είναι μια γυναίκα που τη διακρίνει το χιούμορ και η ευφυΐα. Αυτές είναι και οι δύο ποιότητες που την έκαναν ένα επιτυχημένο στέλεχος της διαφημιστικής BBDO αλλά και σύζυγο του επίσης αστείου αρχιτέκτονα Arsalaan Sever Butt με τον οποίο γνωρίστηκαν δύο χρόνια πριν και παντρεύτηκαν εφτά μήνες νωρίτερα.

Οι δυο τους θέλησαν να περάσουν το δεύτερο γαμήλιο ταξίδι τους στην Ελλάδα ωστόσο η γραφειοκρατία δεν τους διευκόλυνε.

butt mobin

Αν και το ζευγάρι από το Πακιστάν ήθελε να ζήσει μαζί τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα που κάνουν κάθε νεόνυμφο ζευγάρι να ονειρεύεται γαμήλιο ταξίδι στο Αιγαίο, η έκδοση βίζας για τον σύζυγο καθυστέρησε ρίχοντας τα σχέδια τους στα βράχια.

Με τον Βutt να είναι εγκλωβισμένος στο Πακιστάν, η πολύ αστεία Mobin είχε δύο επιλογές. Να απολαύσει το γαμήλιο ταξίδι μόνη της με συντροφιά της την ιδέα του άντρα της ή να χαρίσει το Ελληνικό καλοκαίρι σε άλλους.

Η διαφημίστρια αποφάσισε το πρώτο.

Αυτή είναι η ιστορία της όπως την κατέγραψε η ίδια στο Facebook της αναδεικνύοντας την στην Huma Mobin που όλοι θα θέλαμε να έχουμε φίλη. Γιατί;

Ακολουθούν αποδείξεις

Τα πεθερικά της ήταν δίπλα της όταν θέλησε να πέσει στη θάλασσα.

goneis butt

Μετά η ίδια αποφάσισε να απαθανατίσει τις στιγμές της με τον άυλο, αόρατο σύζυγο της πάντα στο πλάι της. Εκείνη προσπάθησε να απολαύσει κάθε στιγμή, αν και δεν τα κατάφερε.

no-husband-vacation-4
no-husband-vacation-9
no-husband-vacation-88
no-husband-vacation-89
no-husband-vacation-92
no-husband-vacation-94
no-husband-vacation-95
no-husband-vacation-96
no-husband-vacation-98

Επειδή ενός κακού μύρια έπονται, η Mobin κάποια στιγμή πήγε να απαντήσει σε κλήση στο κινητό της. Η συσκευή της γλύστρισε από το χέρι καταλήγοντας στα νερά του πελάγους. Αποφασισμένη να απαθανατίσει όλη την αλήθεια στα γαμήλια πορτρέτα της, η Mobin πλέον θα πόζαρε με δύο αόρατα στοιχεία. Από τη μία λοιπόν αγκαλιάζει από τον ώμο τον άντρα που δεν είχε. Από την άλλη κρατάει στο χέρι το smartphone που δεν είχε.

kinito antras3
no-husband-vacation-7
no-husband-vacation-8

Ο Butt ήταν πάντα δίπλα της.

mobin butt

Εκείνη και εκείνος, εκείνος και εκείνη. Τόσο μακριά και όμως τόσο κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ