ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Athens Bar Week 2023: Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της χρονιάς θα μείνει αξέχαστο!

Athens Bar Week 2023: Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της χρονιάς θα μείνει αξέχαστο!
Athens Bar Show

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα οργανώθηκε στην Αθήνα το μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην ιστορία της πόλης: το Athens Bar Week 2023!

Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου γιατί, ουσιαστικά, ήταν ένα πενθήμερο, πολυεπίπεδο και πολυπρόσωπο «πάρτυ».

Μερικά από τα καλύτερα μπαρ του… ηλιακού μας συστήματος συνεργάστηκαν με την αθηναϊκή μπαρ σκηνή, δημιουργώντας guests shifts σε κάποια ελληνικά bar από την Λίστα των World 50 best bars, pop up bars από αγαπημένα αποστάγματα και takeovers σε ξεχασμένα κτίρια, μεταμορφώνοντας την πόλη σε έναν παράδεισο “εμπειριών”, fun, high end cocktailing και υπέροχων μουσικών.

Αναλυτικότερα, από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου διοργανώθηκαν περισσότερα από 120 events σε πάνω από 50 διαφορετικά σημεία δίνοντας ζωή, ενέργεια και fun σε κάθε γωνιά της πόλης.

Περισσότερα από 40 παγκοσμίου φήμης bars του εξωτερικού, συνεργάστηκαν με την Αθηναϊκή bar σκηνή, καταλαμβάνοντας τις μπάρες τους για να σερβίρουν τις συνταγές cocktail που τους καθιέρωσαν στις λίστες των κορυφαίων bars παγκοσμίως.

Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, στα πλαίσια του Athens Bar Week, η διοργάνωση παρουσίασε το δικό της ABW Speakeasy bar στον 1ο όροφο της Αιόλου 25, σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1800, όπου για 3 μέρες, διαφορετικά bars του εξωτερικού (από Αγγλία, Ιταλία και Ολλανδία) μας ξεναγούσαν στην δική τους cocktail φιλοσοφία.

ATHENS bar show5
Athens Bar Show

Athens Bar Week International Closing Party

To μεγαλύτερο cocktail party της χρονιάς με περισσότερους από 4800 επισκέπτες ήταν αυτό που έκλεισε με τον πιο «εκρηκτικό» και fun τρόπο ένα “διονυσιακό» πενθήμερο του Athens Bar Week στο Κέντρο της Αθήνας.
Ένα εντυπωσιακό, από κάθε άποψη, event το οποίο απόλαυσαν όλοι όσοι γέμισαν τους χώρους της Τεχνόπολης.

Το εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργούσαν 30 από τα καλύτερα cocktail bars από την Περιφέρεια, αλλά και από όλη την Ευρώπη «ένωσαν δυνάμεις» με γνωστούς Έλληνες trappers και dj’s στήνοντας ένα από τα πιο όμορφα και δυνατά party της χρονιάς.

ATHENS bar show
Athens Bar Show

Αναλυτικότερα:

Θεματικά bars, χορηγίας των Three Cents, σέρβιραν απολαυστικά ποτά με κοινό στοιχείο τις εκρηκτικές φυσαλίδες του γνωστού brand.

All-star & legendary bars, με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου bartending ετοίμαζαν και σέρβιραν οι ίδιοι cocktails, ειδικά για αυτή την μοναδική βραδιά.

Flair bartending show από τον βασιλιά του είδους, Christian Delpech, νικητή σε περισσότερους από 20 παγκόσμιους διαγωνισμούς flair bartending.

Αποκορύφωμα, ήταν το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με live performance από τους Snik, Ivan Greco και DJ Ovvis (sponsored by Belaire) και live DJ set από τους Street Outdoors Soundsystem (sponsored by Three Cents).

Athens Bar Week

Site: www.athensbarweek.gr

Instagram: www.instagram.com/athensbarweek

ΔΗΜΟΦΙΛΗ