ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Athens Bar Show 2023: Οι Oμάδες δημιουργούν τις επιτυχίες

Athens Bar Show 2023: Οι Oμάδες δημιουργούν τις επιτυχίες
Athens Bar Show

Το φετινό Athens Bar Show ήταν το καλύτερο που έχει διοργανωθεί ποτέ.

Η «δήλωση» δεν είναι απλοική - είναι απολύτως αληθινή και περιεκτική. Υπάρχουν στιγμές που το σύνολο χιλιάδων εργατοωρών, πάμπολλων meetings, εκατοντάδων εργαζόμενων, συνεργατών, πελατών, 17000 επισκεπτών (ναι, ήσασταν τόσοι - αριθμός ρεκόρ), τα άγχη, τα deadlines, οι χαρές, τα χαμόγελα, τα άπειρα logistics, τα χιλιάδες mails και τηλεφωνήματα και τόσες άλλες παράμετροι, μπορούν να συμπτυχθούν σε ελάχιστες λέξεις.

Το καλύτερο που έγινε ποτέ

Και όλα οφείλονται στους ανθρώπους του, στην Ομάδα. Οι άνθρωποι της παραγωγής, οι bartenders, οι servers & οι bar backs που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εξυπηρετώντας άψογα εκθέτες, επισκέπτες και ομιλητές, οι επίσημοι καλεσμένοι που συμμετείχαν σε σεμινάρια, ομιλίες και events, οι 135 εκθέτες που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται 13 χρόνια τώρα, οι χιλιάδες επαγγελματίες που μας επισκέφτηκαν – όλοι μαζί είναι η βασική συνταγή επιτυχίας του Athens Bar Show.
Ένα οικοσύστημα που, πιστό στο αρχικό του όραμα να προσφέρει ποιοτικές, χρήσιμες και ωφέλιμες γνώσεις, μέσα από εκπαιδευτικά προϊόντα, υπηρεσίες και θεσμούς που θα βοηθήσουν όλους όσοι συμμετέχουν να «μεγαλώσουν», να βελτιωθούν και να προοδεύσουν λειτουργεί πια τόσο αρμονικά, που δημιουργεί ένα συνολικό Experience.

athens bar show1
Athens Bar Show

Γιατί, μετά από 13 χρόνια μπορούμε πια να μιλάμε ξεκάθαρα για experience

Το να διοργανώνεις, να εργάζεσαι, να εκθέτεις, να συναντάς, μιλάς, μαθαίνεις, δοκιμάζεις αλλά και να επισκέπτεσαι το Athens Bar Show, μαζί με όλες τις παράλληλες ενέργειες και events του αποτελεί μια Εμπειρία.

Μια εμπειρία που, παράλληλα με την σημαντικότερη, πιο influential και αναμενόμενη Εκπαιδευτική Έκθεση του Κλάδου του Bartending και των spirits στον Κόσμο, αποτελεί και σημείο αναφοράς συναντήσεων και business deals αφορμών για τις μεγαλύτερες εταιρείες του Κλάδου διεθνώς.

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει συγκεντρώσει τις «διαδρομές» τόσων σπουδαίων επαγγελματιών, οι οποίοι μέσα από αυτή την «συνάντηση» αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες προκαλώντας, ουσιαστικά, αυτό που πρεσβεύει το slogan του Athens Bar Show: την «Ανάδευση» (Stirring) του Μέλλοντος των Bars.

bar show
Athens Bar Show

Είμαστε περήφανοι για πολλά πράγματα στο φετινό Athens Bar Show

- Για τα σχεδόν 130 εκθεσιακά μας stand και τους 90 εκθέτες μας. Χωρίς εσάς τίποτα από αυτά που έγιναν δε θα μπορούσε να γίνει.

- Για τους περισσότερους από 17.000 που πέρασαν τις πύλες της Τεχνόπολης.

- Για τους περισσότερους από 3000 εργαζόμενους, κατασκευαστές και γενικώς όσους εργάστηκαν ακούραστα για περίπου μια εβδομάδα.

- Για τις περισσότερες από 100 παρουσιάσεις και σεμινάρια από σχεδόν 150 ομιλητές και την αφρόκρεμα του παγκόσμιου bartending

- Για όλα τα άτομα (bartenders, servers & bar backs) που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εξυπηρετώντας άψογα εκθέτες, επισκέπτες και ομιλητές.

- Για τα σχεδόν 30.000 γυάλινα ποτήρια από τον χορηγό μας #ONIS, τα οποία μαζί με τα πλυντήρια από την Winterhalter Greece & Cyprus βοήθησαν στην ουσιαστική μείωση των απορριμμάτων μας.

- Για όλους όσοι ήσασταν εκεί κάθε φορά που χρειαστήκαμε βοήθεια.

Κυρίως, όμως, ευχαριστούμε όλους εσάς που επενδύσατε στον εαυτό σας και αφιερώσατε από τον πολύτιμο χρόνο σας λίγες ώρες (έως και ημέρες) φέτος στο Athens Bar Show.

Ραντεβού σε λιγότερο από έναν χρόνο:

Το #AthensBarShow2024 θα διεξαχθεί 5 & 6/11/2024, ενώ η #AthensBarWeek2024 από τις 3 - 7/11/2024

Info

Site: www.athensbarshow.gr
Instagram: @athensbarshow
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaZmlV4LIuOGlIIpsWYusCg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ