ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

4,1 εκατομμύρια χρήστες αποφάσισαν. Η Σελένα Γκόμεζ είναι βασίλισσα του Instagram

4,1 εκατομμύρια χρήστες αποφάσισαν. Η Σελένα Γκόμεζ είναι βασίλισσα του Instagram

Ας υποκλιθούμε. Η Σελένα Γκόμεζ είναι η κυρίαρχη δύναμη του Instagram στον πλανήτη σήμερα καθώς η ποπ σταρ δεν είναι μόνο η γυναίκα με τους περισσότερους followers όλων.

Πριν λίγους μήνες η Σελένα Γκόμεζ γιόρταζε τη νίκη της καθώς μετράει 89 εκατομμύρια followers, αφήνοντας πίσω της τις Τέιλορ Σουίφτ (με 85 εκατομμύρια ακόλουθους στη δεύτερη θέση) και Ariana Grande (η συνάδελφος της Γκόμεζ είναι στην τρίτη θέση με 78 εκατομμύρια).

Με τα παραπάνω ως δεδομένα δεν είναι εντυπωσιακή η κατάκτηση ακόμη ενός ρεκόρ από τη Λατίνα σταρ που ξεκίνησε από τη Disney για να εξελιχθεί σε κορίτσι του Τζάστιν Μπίμπερ και μετά σε ενήλικη, εξαιρετικά δημοφιλή, πριγκίπισσα της ποπ.

Η ανάρτηση της στην πλατφόρμα του Instagram όπου απολαμβάνει αναψυκτικό είναι και επίσημα η Πιο Αγαπημένη Φωτογραφία Της Πλατφόρμας Από Πάντα.

https://www.instagram.com/p/p

Μάστορας στο marketing η ίδια (ή απλά ο ατζέντης της) η Γκόμεζ φωτογραφίζεται με τους στίχους του νέου της single, Me & the Rhythm, να αναγράφονται στην ετικέτα του μπουκαλιού. H πόζα της είναι κλασικά αυτή που έχει προπονηθεί να χαρίζει στους οπαδούς της η σταρ. Σοβαρή αλλά υποσχόμενη, σέξι αλλά όχι προκλητική. Η φωτογραφία της Γκόμεζ εκθρόνισε από την κορυφή μια ανάρτηση περίπου δική της. Μέχρι σήμερα τα περισσότερα likes είχε η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρώην σύντροφος της, Τζάστιν Μπίμπερ, τρεις μήνες πριν.

Σε εκείνη η Γκόμεζ και ο Μπίμπερ δίνουν ένα φιλί ο ένας στον άλλον. Λεζάντα; "Αισθάνεται".

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ