ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ: Θα περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν

Μπράντλεϊ Κούπερ: Θα περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν
AP/Evan Agostini

Παρέα με τα παιδιά του μεγάλου συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν, θα περάσει ο γνωστός ηθοποιός Μπράντλει Κούπερ την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Όπως αποκάλυψε ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), ο οποίος υποδύεται τον Λέοναρντ Μπέρνσταϊν στην ταινία «Maestro», θα περάσει μέρος των διακοπών του για την Ημέρα των Ευχαριστιών με τα παιδιά του αείμνηστου συνθέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μοιράστηκε τα σχέδια των διακοπών του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «The Late Show» με τον Στίβεν Κολμπέρ.

«Θα πάμε στο Τζέρσεϊ και μετά θα πάμε στο Φέρφιλντ του Κονέκτικατ για να το περάσουμε με τους Μπέρνσταϊν», είπε διευκρινίζοντας ότι μιλάει για τα παιδιά του συνθέτη, σημειώνοντας ότι γύρισαν σκηνές για την ταινία στο σπίτι τους και μάλιστα πρόσθεσε ότι η οικογένεια άφησε τον Κούπερ να φορέσει το μπουρνούζι του πατέρα τους για τις σκηνές.

Είπε ακόμα ότι αφιέρωσε έξι χρόνια στην προετοιμασία του ρόλου, μελετώντας το έργο του Μπέρνσταϊν, περνώντας χρόνο τόσο με την Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας όσο και με τη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ