ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beyoncé: Talk of the town ξανά με κατάξανθα μαλλιά και λευκό δέρμα

Beyoncé: Talk of the town ξανά με κατάξανθα μαλλιά και λευκό δέρμα
AP Photo/Chris Pizzello

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η πρόσφατη εμφάνιση της Beyoncé στην πρεμιέρα της ταινίας της για την παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποίησε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η λατίνα σούπερ σταρ έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και αυτό έκανε και το περασμένο Σάββατο 25/11, όταν εμφανίστηκε κατάξανθη με μια εντυπωσιακή silver τουαλέτα Versace στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Renaissance: A film by Beyoncé» στο Μπέβερλι Χιλς.

Όμως αυτό που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στο Instagram - θετικά αλλά και αρνητικά -δεν είναι τα κατάξανθα μαλλιά αλλά το λευκό δέρμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail δεν είναι σαφές αν ο τόνος του δέρματος της Beyoncé είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας φωτογραφιών ή προϊόντων λεύκανσης. Οι ειδικοί πάντως προειδοποιούν για τις βλαβερές επιπτώσεις των θεραπειών λεύκανσης του δέρματος.

«Ποια είναι αυτή η λευκή γυναίκα;» και «Ώστε δεν είναι πια μαύρη…» είναι κάποια από τα χιλιάδες σχόλια στα social media, δε λείπουν όμως και οι αποθεωτικές αναρτήσεις όπως αυτή της Ντονατέλας Βερσάτσε. Η Beyoncé είναι η «ιέρεια» της Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας, κάτι που η Ντονατέλα τόνισε στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram:

Η Ντονατέλα Βερσάτσε ανέβασε φωτογραφίες της κατάξανθης πλέον ποπ σταρ, μέσα στη silver δημιουργία του οίκου Versace. Η Μπιγόνσε ποζάρει χαμογελαστή με το μακρύ φόρεμά της και ασορτί γάντια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ