ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που άλλαξαν την στάση του για την Σαηεντολογία

Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που άλλαξαν την στάση του για την Σαηεντολογία
AP

Την αλλαγή στάσης του απέναντι στην εκκλησία της Σαηεντολογίας, διαπιστώνουν τα τελευταία χρόνια οι φίλοι του γνωστού ηθοποιού Τζον Τραβόλτα.

Οι απώλειες τόσο της συζύγου του Κέλι Πρέστον όσο και της καλής του φίλης Κίρστι Άλεϊ, από καρκίνο, φέρεται να έχουν αλλάξει την αφοσίωση του Τζον Τραβόλτα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Μάλιστα υπάρχουν ορισμένες σημαντικές ενδείξεις ότι η φήμη αυτή θα μπορούσε να είναι αληθινή.

Η αμφιλεγόμενη εκκλησία πρόσφατα πραγματοποίησε ένα λαμπερό γκαλά που διοργανώθηκε από τον Τομ Κρουζ, αλλά από αυτό απουσίαζε ο Τραβόλτα. «Ο Τομ Κρουζ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με ελικόπτερο, αλλά ο Τζον επέλεξε να μην έρθει, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους σαστισμένους», είπε μια πηγή στο National Enquirer, μέσω του Radar Online.

Το σημαντικό γεγονός της Σαηεντολογίας ήταν κάτι στο οποίο ο Τραβόλτα κανονικά θα είχε παρουσία, οπότε οι ψίθυροι για μια πιθανή έξοδο από την θρησκευτική οργάνωση γίνονται όλο και πιο δυνατοί, αναφέρει το sheknows.

Ένας από τους φίλους του Τραβόλτα δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι «το επίπεδο εμπλοκής του μειώθηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του Κέλι Πρέστον, και της στενής του φίλης Κίρστι Άλεϊ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ