ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εμφάνιση έκπληξη της Αλίσια Κις σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο

Εμφάνιση έκπληξη της Αλίσια Κις σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο
Scott Garfitt/Invision/AP

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Αλίσια Κις πραγματοποίησε τη Δευτέρα (11/12) εμφάνιση έκπληξη σε έναν από τους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του Λονδίνου, όπου έπαιξε επιτυχίες της σε ένα μαύρο πιάνο, το οποίο είχε κάποτε δωρίσει στο εν λόγω κτίριο ο Έλτον Τζον.

Η βραβευθείσα με 15 Grammy μουσικός ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, μεταξύ αυτών τα χιτ «Empire State of Mind», «If I Ain't Got You» και «No One», στον σταθμό St Pancras International, ο οποίος συνδέει το Λονδίνο με την Ευρώπη.

Πλήθος συγκεντρωμένων επευφημούσε την Κις κατά τη διάρκεια της σόλο συναυλίας της, στο πλαίσιο της οποίας τραγούδησε επίσης την πρόσφατη επιτυχία της «Lifeline», από το σάουντρακ του νέου μιούζικαλ «The Color Purple».

Scott Garfitt/Invision/AP

Η εμφάνιση της Αλίσια Κις διήρκησε περίπου 10 λεπτά, με το ενθουσιώδες κοινό να μην χάνει την ευκαιρία για να βγάλει φωτογραφίες και να τραβήξει βίντεο.

Το Σαββατοκύριακο η Αμερικανίδα σταρ της R&B βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου έδωσε μια συναυλία στο O2 Arena της βρετανικής πρωτεύουσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ