ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνει: «Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό»

Τζορτζ Κλούνει: «Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό»
AP

Για τη νέα ταινία «Η συμμορία των έντεκα», η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του casting, μίλησε ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, εκφράζοντας την μεγάλη του ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τη μητέρα του.

«Ναι! Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό. Και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο πατέρας μου. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι λογικό. Στα αλήθεια», δήλωσε ο γοητευτικός χολυγουντιανός ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Η συμμορία των έντεκα» (Ocean's Eleven).

Στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετάσχει ο Τζόσι ΜακΝαμάρα, που ήταν παραγωγός και στην ταινία «Μπάρμπι» με πρωταγωνιστές την Ρόμπι και τον Γκόσλινγκ.

«Είναι υπέροχοι οι δυο τους», είπε ο ΜακΝαμάρα και πρόσθεσε: «Όσα περισσότερα έργα κάνουν οι δυο τους τόσο καλύτερα».

Σε ό,τι αφορά το prequel του Ocean, σύμφωνα με το People θα είναι «μια πρωτότυπη ταινία του Ocean που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960».

Στην αρχική ταινία ο Κλούνεϊ πρωταγωνίστησε ως πρώην απατεώνας Ντάνι Όσιαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον φίλο του Ράστι Ράιαν (Μπραντ Πιτ) για να κάνει μια ληστεία και να στρατολογήσει μια ομάδα ειδικών εγκληματιών που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να το καταφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ