ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πώς «έσωσαν» τον Γκάρι Όλντμαν οι ταινίες «Χάρι Πότερ» και Μπάτμαν

Πώς «έσωσαν» τον Γκάρι Όλντμαν οι ταινίες «Χάρι Πότερ» και Μπάτμαν
Ο ηθοποιός Γκάρι Όλντμαν Jordan Strauss/Invision/AP

Τους λόγους για τους οποίους οι ταινίες Χάρι Πότερ και Μπάτμαν τον «έσωσαν» περιγράφει ο ηθοποιός Γκάρι Όλντμαν.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός εξήγησε πώς η συμμετοχή του στις ταινίες αυτές τον βοήθησε να είναι στο σπίτι με τους γιους του Άλφι, Γκιούλιβερ και Τσάρλι, όταν χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Ντόνια Φιορεντίνο, το 2001.

Ο Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» την περασμένη εβδομάδα δήλωσε: «Στα 42 μου, ξύπνησα χωρισμένος και είχα την επιμέλεια αυτών των αγοριών. Αυτό λοιπόν από μόνο του ήταν…. Αυτό ήταν δύσκολο γιατί υπήρξε μια αλλαγή στη βιομηχανία, γυρίζονταν πολλές παραγωγές, στην Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη, την Πράγα, την Αυστραλία, ξέρετε, όλα αυτά τα μέρη».

Όταν η Ντρου Μπάριμορ εξήγησε ότι οι τοποθεσίες γυρισμάτων άλλαξαν τότε λόγω «φορολογικών λόγων», ο Όλντμαν είπε ότι «απέρριψε πολλές προτάσεις» για να είναι με τα παιδιά του.

«Σας λέω, οι δύο ταινίες Μπάτμαν και η κινηματογραφική σειρά Χάρι Πότερ – πραγματικά με έσωσαν, γιατί σήμαινε ότι μπορούσα να κάνω τη λιγότερη δουλειά με τα περισσότερα χρήματα και να είμαι σπίτι με τα παιδιά».

Ο Όλντμαν υποδύθηκε τον Σείριο Μπλακ σε τέσσερις ταινίες Χάρι Πότερ και στην τριλογία Μπάτμαν του Κρίστοφερ Νόλαν, ήταν ο αστυνομικός επιθεωρητής της Γκόθαμ, Τζέιμς Γκόρντον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ