ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kylie Minogue: «Η εμπειρία του καρκίνου θα κατοικεί πάντα μέσα μου» 

Kylie Minogue: «Η εμπειρία του καρκίνου θα κατοικεί πάντα μέσα μου» 
Joel C Ryan/Invision/AP

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που η Κάιλι Μινόγκ διαγνώστηκε – και πάλεψε – με τον καρκίνο του μαστού. Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS News η γνωστή ποπ σταρ ξαναθυμήθηκε το πώς ένιωσε μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο το μακρινό 2005.

Η διάσημη τραγουδίστρια από την Αυστραλία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε ηλικία 36 ετών, ενώ βρισκόταν στην παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Showgirl» και αναγκάστηκε να σταματήσει τις εμφανίσεις της, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία. Έπειτα από έναν οκτάμηνο κύκλο θεραπείας, απαλλάχθηκε από τον καρκίνο το 2006.

18 χρόνια μετά, η Κάιλι Μινόγκ έκανε μια μεγάλη παύση και γεμάτη συγκίνηση είπε: «Είναι τραύμα και κάθε τραύμα κατοικεί μέσα σου. Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο. Αλλά ήταν επίσης και καταπληκτικό…».

Όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει τι ακριβώς ήταν «καταπληκτικό» σε αυτήν την εμπειρία, εξήγησε ότι την έκανε να συνειδητοποιήσει πολύ καλά την υποστήριξη γύρω της και τη δική της δύναμη.

«Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να συνεχίσεις με τα πράγματα, αλλά…», είπε και έκανε μια παύση για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Τότε ο παρουσιαστής την ρώτησε: «Είναι ο φόβος που έρχεται;» και εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είναι το τραύμα. Και κάθε τραύμα που βρίσκεται μέσα σου. Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν και μια καταπληκτική εμπειρία, γιατί γνωρίζεις το σώμα σου. Τραγουδάω για να νιώθω ζωντανή», κατέληξε.

Παρά το τραύμα, η Kylie Minogue βγήκε από αυτή την περιπέτεια με μεγαλύτερη εκτίμηση για τη ζωή, διοχετεύοντας την εμπειρία της στις εμφανίσεις της. «Τραγουδάω για να επεξεργαστώ τα πάντα, νομίζω», δήλωσε στο CBS News. «Παίζω για να το επεξεργαστώ. Και μερικές φορές νομίζω ότι ζω για να ερμηνεύω».

Πλέον, στα 55 της χρόνια, η τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της αυτή την περιπέτεια και προχωρά. Η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ, Kylie Minogue, «προσγειώθηκε» στο Λας Βέγκας, καθώς η παραμονή της στο Voltaire Theater, που διαρκεί έως τις 4 Μαΐου στο Venetian Resort, σημαίνει 20 παραστάσεις στην αστραφτερή πόλη, οι οποίες έιναι ήδη sold out ενώ άλβε άλλη μία υποψηφιότητα για Grammy φέτος για την επιτυχία της Padam Padam.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ