ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πως η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την Τέιλορ Σουίφτ τον περίγελο των social media σήμερα

Πως η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την Τέιλορ Σουίφτ τον περίγελο των social media σήμερα

Ήταν μια βεντέτα που έχει ξεκινήσει καιρό, σύμφωνα με την Τέιλορ Σουίφτ από το 2009. Σήμερα η 26χρονη πριγκίπισσα της ποπ όμως μοιάζει ηττημένη, ντροπιασμένη και ειλικρινά, τελειωμένη στα κοινωνικά δίκτυα μετά τις αποκαλύψεις της Κιμ Καρντάσιαν που την διαπομπεύουν.

Όμως είναι μια ιστορία δαιδαλώδης. Μια κόντρα που μοιάζει να είναι σχεδόν αρχαία για την βιομηχανία του θεάματος με την μνήμη που διαρκεί πάντα λίγο.

Όταν ο Kάνιε Ουέστ κυκλοφόρησε το single του “Famous” και το συνόδεψε με ένα video όπου κέρινο ομοίωμα της Σουίφτ είναι ξαπλωμένο, γυμνό, δίπλα στον ίδιο και τη σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν φρόντισε να ντύσει τα πλάνα με τον στίχο: “Νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω σεξ με την Tέιλορ γιατί έκανα αυτή την 'σκύλα' διάσημη”.

Πολλοί πίστεψαν ότι ήταν μια προσπάθεια του καλλιτέχνη να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά στην κόντρα που ξεκίνησε με την Σουίφτ στην τελετή απονομής των Video Music Awards του 2009 όταν και ο Ουέστ ανέβηκε στη σκηνή, άρπαξε από το χέρι της ανερχόμενης τότε Σουίφτ το βραβείο και μίλησε για αδικία. Αυτό το βραβείο που είχε κερδίσει η Σουίφτ θα έπρεπε να δοθεί στη Beyoncé είπε τότε ο Ουέστ προκαλώντας οργή στην all-american-sweetheart.

Fast forward στον Φεβρουάριο του 2016. Όταν η Σουίφτ ανεβαίνει στη σκηνή των Grammy για να πάρει ακόμη ένα βραβείο απευθύνθηκε στον Κάνιε Ουέστ (χωρίς να τον ονοματίσει) λέγοντας ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που “θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για όσα έχετε πετύχει ή να επωμιστούν τη δόξα σας”.

Λίγο καιρό μετά, όταν και ο Ουέστ έδωσε στη δημοσιότητα το video και το single “Famous” η Σουίφτ δήλωσε ενοχλημένη για τους στίχους και την “εμφάνιση” της στο video που προκάλεσε πολλούς.

Σήμερα η σύζυγος του Κάνιε Ουέστ, Κιμ Καρντάσιαν ανέλαβε να καθαρίσει για την οικογένεια της αναρτώντας μια σειρά από βιντεοσκοπημένους διαλόγους ανάμεσα στον Ουέστ και την Τέιλορ Σουίφτ.

Σε αυτά, η Σουίφτ μοιάζει όχι μόνο να μην είναι εχθρική απέναντι στον Ουέστ αλλά και κολακευμένη από τις αναφορές στο πρόσωπο της.

“Οι σχέσεις είναι πιο σημαντικές από έναν στίχο” της λέει ο καλλιτέχνης. “Δεν πιστεύω ότι εάν κάποιος ακούσει το τραγούδι θα έχει την εντύπωση πως θα βάλω τα κλάματα γι' αυτό” απαντάει εκείνη.

Επιπλέον στη συζήτηση τους η Σουίφτ δηλώνει πρόθυμη να απαντήσει στους δημοσιογράφους για το θέμα στα Grammy (αν και δεν το έκανε ποτέ), λέει ότι δεν περίμενε από τον Ουέστ τέτοιο τηλεφώνημα και επιπλέον ακούγεται να λέει ότι δεν θα είχε ποτέ την απαίτηση να την ενημερώσει ο καλλιτέχνης για οποιοδήποτε στίχο του.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενη που είχες το σεβασμό να με καλέσεις και να αναφερθείς ως φίλος στο τραγούδι” ακούγεται να λέει η Σουίφτ ή κάποια που ακούγεται ύποπτα πολύ ως Τέιλορ Σουίφτ που πλέον δεν έχει δικαίωμα να υποδύεται το θύμα μιας κακογουστιάς.

Αυτός είναι ο εξευτελισμός της Σουίφτ από την Κιμ Καρντάσιαν που έκανε το Snapchat πολιορκητικό κριό της με λίγες αναρτήσεις.

Η απάντηση της Σουίφτ

Η 26χρονη που την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε πάλι στο μάτι του κυκλώνα όταν ο πρώην της Κάλβιν Χάρις έκανε ανάρτηση στα δικά του κοινωνικά δίκτυα μιλώντας για μια γυναίκα που θέλει να “θάβει” τους ανθρώπους γύρω της, όπως προσπάθησε να κάνει με την Κέιτι Πέρι στο παρελθόν και με εκείνον τώρα, δεν θα μπορούσε να μην δώσει την απάντηση της στην Κιμ Καρντάσιαν.

Σε ανάρτηση της στο Ιnstagram η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη entertainer του κόσμου σύμφωνα με το Forbes ισχυρίστηκε πως ο Kάνιε Ουέστ δεν της είπε ποτέ το στίχο ούτε της ζήτησε άδεια να την αποκαλέσει “σκύλα”.
“Που είναι το βίντεο του Kάνιε που μου λέει ότι πρόκειται να με αποκαλέσει σκύλα στο τραγούδι του; Δεν υπάρχει γιατί δεν συνέβη ποτέ. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη συναισθηματική απάντηση κάποιου όταν αποκαλείται σκύλα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Με χαρακτηρίζουν ψεύτρα τη στιγμή που ποτέ δεν μου αποκαλύφθηκε όλο το τραγούδι ή μέρος του” λέει η Σουίφτ που σήμερα βγήκε νοκ άουτ από την βασίλισσα των social media.

https://www.instagram.com/p/p

Την Κιμ Καρντάσιαν που σήμερα λειτούργησε ως Κιμ Καρντάσιαν, υπερήφανη σύζυγος Ουέστ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ