ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ στην TV είναι μια πολύ μυστήρια υπόθεση

Η επιστροφή της Γουινόνα Ράιντερ στην TV είναι μια πολύ μυστήρια υπόθεση

Ήταν 2001 όταν η ηθοποιός που σημάδεψε τα 90s συνελήφθη σε γνωστό κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς με την τσάντα της γεμάτη ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ αξίας 5.000 δολαρίων. Όλα κλεμμένα.

Με τις φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας να κάνουν το γύρο του κόσμου η Ράιντερ έγινε από κορίτσι που αγαπούσαν όλοι σε μια διάσημη με περίεργες ορμές. Το τίμημα ήταν μεγάλο για τη Ράιντερ που είδε τις προτάσεις για δουλειά να περιορίζονται και την έκαναν μια σταρ που απολογήθηκε στο κοινό της σχολιάζοντας κάποια χρόνια μετά την καταιγίδα:

Δεν είμαι κλεπτομανής, ας πούμε απλά πως εκείνη την περίοδο της ζωή μου βρισκόμουν σε σύγχυση. Όλα ‘έτρεχαν’ γύρω μου. Άρχισα να παίρνω ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά. Όταν με συνέλαβαν μέσα στο μαγαζί, δεν είχα επίγνωση αυτού που έκανα” είπε η Ράιντερ σε συνέντευξη της όταν πλέον είχε κρατήσεις τις αποστάσεις της από τη βιομηχανία του θεάματος και είχε ολοκληρώσει τις 480 ώρες κοινωνικής εργασίας, ποινή που της είχε επιβληθεί από τις αρχές.

winona

Σήμερα η Ράιντερ κάνει ένα comeback στη μικρή οθόνη με μια σειρά που θέλει να στοιχειώσει με ρετρό γοητεία μυστηρίου το καλοκαίρι μας.

Στη νέα, original σειρά του Netflix, Stranger Things η Ράιντερ ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Στα 80s που θυμίζουν κάτι από Σπίλμπεργκ και Στέφεν Κινγκ.

" id="6361"]

Στο θρίλερ των Ματ και Ρος Ντάφερ των οκτώ ωριαίων επεισοδίων μια μυστηριώδης εξαφάνιση καταστρέφει την ήσυχη καθημερινότητα του Μοντόκ της Νέας Υόρκης. Ένα αγόρι που βρίσκεται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή γίνεται αφορμή για να ζήσουν όλοι τους παλιούς και νέους εφιάλτες τους.

Η 44χρονη Ράιντερ υποδύεται τη μητέρα του αγνοούμενου πιτσιρικά που ίσως βρέθηκε πολύ κοντά σε μια κυβερνητική συνωμοσία όπου όλα είναι πιθανά. Από τις 15 Ιουλίου η Ράιντερ θέλει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού και με αφορμή το comeback φωτογραφήθηκε για το περιοδικό The Edit υπενθυμίζοντας ότι ο κόσμος είναι γεμάτος περίεργες ανατροπές, μία από αυτές είναι και η επιστροφή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ