ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ταινία για την ιστορία της φυλάκισης του ράπερ 21 Savage στις ΗΠΑ

Ταινία για την ιστορία της φυλάκισης του ράπερ 21 Savage στις ΗΠΑ
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο ράπερ 21 Savage επέστρεψε και «στρατολόγησε» τον Ντόναλντ Γκλόβερ και τον πρωταγωνιστή της σειράς «Stranger Things», Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν για να τον υποδυθούν στην ταινία με τίτλο «American Dream: The 21 Savage Story».

Το φιλμ, το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε είναι τα απομνημονεύματα της φυλάκισης του ράπερ στις ΗΠΑ από την Αμερικανική Υπηρεσία Επίβλεψης Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) το 2019.

Ως μέρος των μέτρων για τους πολίτες χωρίς έγγραφα του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Savage — ο οποίος μεγάλωσε στην Ατλάντα αλλά γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο — συνελήφθη από την ICE το 2019, κρατήθηκε για αρκετές εβδομάδες και απειλήθηκε με απέλαση, αλλά η εκστρατεία «Free 21 Savage» οδήγησε τελικά στην απελευθέρωσή του και στη δυνατότητα να παραμείνει στη χώρα.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει νέα μουσική από τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη, το τελευταίο σόλο άλμπουμ του οποίου ήταν το "I Am > I Was" το 2018.

Στο διάστημα από το τελευταίο του άλμπουμ, ο Savage κέρδισε ένα Grammy για το τραγούδι του "A Lot" και είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία στη φετινή τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Ήταν επίσης επικεφαλής της περιοδείας του Drake "It's All a Blur" πέρυσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ