ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όλες οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix το 2024

Όλες οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix το 2024
«Spaceman», «Back In Action», «Damsel», «Beverly Hills Cop: Axel F», τέσσερις από τις νέες ταινίες που θα δούμε στο Netflix μέσα στη χρονιά Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου τις νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα του μέσα στο 2024. O Ιανουάριος ξεκίνησε καλά με φιλμ μυθοπλασίας όπως το υποψήφιο για Όσκαρ «Society Of The Snow», τα «Good Grief», «The Kitchen» και τα ντοκιμαντέρ «Bitconned» και «The Greatest Night In Pop», ενώ η συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Διαβάστε στη συνέχεια τη λίστα με τις νέες ταινίες του Netflix για το 2024:

Φεβρουάριος

2/9 – «Lover, Stalker, Killer»: Ένα ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων για «παρενόχληση, ψηφιακή εξαπάτηση και φόνο στην καρδιά της Αμερικής».

14/2 – «Players»: H Τζίνα Ροντρίγκεζ πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία για μια pickup artist που ερωτεύεται.

16/2 – «Einstein And The Bomb»: Αν θέλατε ποτέ να παρακολουθήσετε τα γεγονότα της ταινίας «Oppenheimer» από την οπτική γωνία του Αϊνστάιν, τώρα μπορείτε (κατά κάποιο τρόπο) χάρη σε αυτό το ντοκιμαντέρ από τα στούντιο του BBC.

23/2 – «Mea Culpa»: Δικαστικό θρίλερ του Τάιλερ Πέρι με την Κέλι Ρόουλαντ σε ρόλο δικηγόρου υπεράσπισης που αποπλανάται από τον πελάτη της.

23/2 – «Through My Window: Looking At You»: Η ολοκλήρωση τις ισπανικής τριλογίας ρομάντζων με τους δύο πρώην εραστές Racquel και Ares να επιστρέφουν ο ένας στον άλλο με φόντο τη χειμερινή Βαρκελώνη.

28/2 – «Code 8 Part II»: Σε έναν κόσμο όπου το 4% του πληθυσμού γεννιέται με αφύσικες δυνάμεις, ένας πρώην κατάδικος συνεργάζεται με έναν βαρόνο ναρκωτικών που μισεί για να προστατεύσει ένα νεαρό κορίτσι.

Μάρτιος

1/3 – «Spaceman»: Ο Άνταμ Σάντλερ υποδύεται έναν αστροναύτη σε μια μοναχική αποστολή, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι ο γάμος του έχει διαλυθεί και απευθύνεται για βοήθεια σε ένα μυστηριώδες εξωγήινο πλάσμα κρυμμένο στα έγκατα του σκάφους του.

8/3: «Damsel»: Αντι-παραμύθι με μια κοπέλα (η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things») να συμφωνεί να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι η βασιλική οικογένεια σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει ως θυσία σε έναν δράκο, για να ικανοποιήσει ένα αρχαίο χρέος.

15/3: «Irish Wish»: Μια γυναίκα (Λίντσεϊ Λόχαν) κάνει μια ευχή και αλλάζει σώμα με τη φίλη της που πρόκειται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της.

22/3 – «Shirley»: Η Ρετζίνα Κινγκ πρωταγωνιστεί σε μια βιογραφική ταινία για τη Σίρλεϊ Τσίσολμ, την πρώτη μαύρη βουλευτή στις ΗΠΑ.

22/3 – «The Casagrandes Movie»: Οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, συνέχεια της ομώνυμης σειράς που ολοκληρώθηκε, με τις περιπέτειες της μικρής Ρόνι Άνι.

29/3 – «The Beautiful Game»: Μια ομάδα άστεγων ποδοσφαιριστών ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Ρώμη για να διαγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων. Στο ρόλο του προπονητή τους, ο υπέροχος Μπιλ Νάι.

Ο Μπιλ Νάι (στο κέντρο) στο «The Beautiful Game»Netflix

Απρίλιος

19/4 – «Rebel Moon-Part Two: The Scargiver»: Το δεύτερο μέρος του α λα «Star Wars» διαστημικού έπους του Ζακ Σνάιντερ ακολουθεί την ιστορία της Κόρα (Σοφία Μπουτέλα) και των επιζώντων πολεμιστών καθώς ετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα.

Μάιος

3/5 – «Unfrosted: The Pop-Tart Story»: Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του κωμικού Τζέρι Σάινφελντ, η Kellogg's και η Post ανταγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα πρωινό γεύμα που θα αλλάξει τα δεδομένα.

9/5 – «Mother Of The Bride»: Μια κόρη (Μιράντα Κόσγκροβ) ανακοινώνει στη μητέρα της (Μπρουκ Σιλντς) ότι παντρεύεται στην Ταϊλάνδη σε ένα μήνα. Και μάλιστα ο μέλλοντας σύζυγός της είναι ο γιος του άντρα που ράγισε την καρδιά της μητέρας της πριν από χρόνια.

Μιράντα Κόσγκροβ και Μπρουκ Σιλντς στην κομεντί «Mother Of The Bride»Netflix

17/5 – «Thelma The Unicorn»: Οικογενειακή ταινία για ένα πόνι που ονειρεύεται να γίνει μεγάλη σταρ της μουσικής.

Καλοκαίρι

7/6 – «Hit Man»: Ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ σκηνοθετεί τη μεταφορά της αληθινής ιστορίας ενός καθηγητή που ανακαλύπτει ότι έχει ένα κρυφό ταλέντο ως ψεύτικος εκτελεστής, με πρωταγωνιστή τον Γκλεν Πάουελ.

3/7 – «Beverly Hills Cop: Axel F»: Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει στο ρόλο του ντετέκτιβ Άξελ Φόλεϊ στην τέταρτη ταινία της σειράς «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς».

16/8 – «The Union»: Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πρωταγωνιστεί ως εργάτης σε οικοδομή, που μπαίνει στον κόσμο των κατασκόπων και των μυστικών πρακτόρων όταν η πρώην φίλη του (Χάλι Μπέρι) τον στρατολογεί για μια αποστολή.

Χωρίς ορισμένη ημερομηνία

«Trigger Warning»: Μια κομάντο των ειδικών δυνάμεων (Τζέσικα Άλμπα) αναλαμβάνει την ιδιοκτησία του μπαρ του πατέρα της και βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μια συμμορία που οργιάζει στην πόλη της.

«Atlas»: Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με την Τζένιφερ Λόπεζ ως αναλύτρια δεδομένων που συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο «Atlas»Netflix

«A Family Affair»: Ένα απροσδόκητο ειδύλλιο έχει κωμικές συνέπειες για μια νεαρή γυναίκα (Τζόι Κινγκ), τη μητέρα της (Νικόλ Κίντμαν) και το αφεντικό της, έναν κινηματογραφικό αστέρα (Ζακ Έφρον).

«His Three Daughters»: Μια ταινία για τρεις αδελφές που πρέπει να έρθουν κοντά καθώς η υγεία του πατέρα τους φθίνει, με πρωταγωνίστριες τις Κάρι Κουν, Ελίζαμπεθ Όλσεν και Νατάσα Λιόν.

«Incoming»: Τέσσερις πρωτοετείς φοιτητές παρευρίσκονται στο πρώτο τους πάρτι.

«Carry-On»: Θρίλερ αεροδρομίου με έναν πράκτορα της Ασφάλειας Μεταφορών (Τάρον Έτζερτον) Ένας πράκτορας της TSA αντιμετωπίζει έναν μυστηριώδη επιβάτη που επιχειρεί να περάσει ένα επικίνδυνο πακέτο από τον έλεγχο.

Ο Τάρον Έτζερτον στο «Carry-On»Netflix

«It's What's Inside»: Ένα προγαμιαίο πάρτι μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ένας αποξενωμένος φίλος από το παρελθόν εμφανίζεται με μια μυστηριώδη βαλίτσα.

«Lonely Planet»: Ένας μυθιστοριογράφος ξεκινά μια ερωτική σχέση που αλλάζει τη ζωή του, ενώ βρίσκεται σε ένα καταφύγιο για συγγραφείς στο Μαρόκο.

«Meet Me Next Christmas»: Μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα τρέχει στη Νέα Υόρκη για να βρει ένα εισιτήριο για συναυλία των Pentatonix.

«Our Little Secret»: Δύο αγανακτισμένοι πρώην πρέπει να περάσουν τα Χριστούγεννα κάτω από την ίδια στέγη, αφού ανακαλύπτουν ότι οι σύντροφοί τους είναι αδέλφια.

«Rez Ball»: Μεταφορά του μυθιστορήματος «Canyon Dreams», μια ομάδα μπάσκετ λυκείου με ιθαγενείς Αμερικανούς να αγωνίζεται για το πρωτάθλημα.

«Back In Action»: Κωμική περιπέτεια με τους Τζέιμι Φοξ και Κάμερον Ντίαζ στο ρόλο δύο κατασκόπων που έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό, αλλά ξαφνικά αποκαλύπτεται η κάλυψή τους.

Τζέιμι Φοξ και Κάμερον Ντίαζ στο «Back In Action»Netflix

«Scoop»: Η Τζίλιαν Άντερσον, η Κιλι Χόουζ, η Μπίλι Πάιπερ και ο Ρούφους Σίγουελ πρωταγωνιστούν σε μια ταινία για το παρασκήνιο της διαβόητης συνέντευξης του πρίγκιπα Άντριου στο Newsnight.

«Six Triple Eight»: Η αληθινή ιστορία της πρώτης και μοναδικής μονάδας έγχρωμων του Σώματος Στρατού Γυναικών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Spellbound»: Μια ιστορία κινουμένων σχεδίων για ένα κορίτσι που ξεκινά μια περιπέτεια για να σώσει τους γονείς της που έχουν μετατραπεί σε τέρατα.

«The Imaginary»: Μια ταινία κινουμένων σχεδίων για ένα μικρό κορίτσι και τον φανταστικό της φίλο, τον Ρότζερ.

«The Shadow Strays»: Ένας 17χρονος εκτελεστής αψηφά τις εντολές του προκειμένου να σώσει ένα μικρό αγόρι.

«That Christmas»: Μια σειρά από αλληλένδετες ιστορίες που διαδραματίζονται όλες γύρω από τα Χριστούγεννα.

«Time Cut»: Μία έφηβη ταξιδεύει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να σταματήσει έναν δολοφόνο από το να σκοτώσει την αδελφή της.

«Ultraman: Rising»: Ένας αθλητής-σταρ επιστρέφει στο Τόκιο για να πολεμήσει τέρατα, μόνο και μόνο για να μάθει ότι το να αναθρέψει ένα τέρας είναι ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση.

«Uglies»: βασισμένη στη σειρά βιβλίων του Σκοτ Γουέστερφιλντ, μια δυστοπική ιστορία για μια κοινωνία που επιβάλλει αισθητικές επεμβάσεις σε όλους στα 16 τους.

«What Jennifer Did»: Ένα ντοκιμαντέρ για μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά της απήχθη.

«Woman Of The Hour»: Οι ζωές μιας επίδοξης ηθοποιού και ενός κατά συρροή δολοφόνου διασταυρώνονται όταν και οι δύο συμμετέχουν σε ένα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «The Dating Game».

«Joy»: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη γέννηση της Λουίζ Τζόι Μπράουν, του πρώτου παιδιού του σωλήνα, το 1978.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ