ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στα σκαριά νέα συνεργασία Κουέντιν Ταραντίνο - Μπραντ Πιτ  

Στα σκαριά νέα συνεργασία Κουέντιν Ταραντίνο - Μπραντ Πιτ  
O Kουέντιν Ταραντίνο EPA/ETTORE FERRARI

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν οι δυό τους, αλλά το κοινό μάλλον δεν τους χορταίνει.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο που οι φήμες τον θέλουν να συνεργαστεί ξανά με τον Μπραντ Πιτ για την τελευταία του ταινία «The Movie Critic».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Deadline, το «The Movie Critic» διαδραματίζεται στο Λος 'Αντζελες το 1977. Αφορά έναν κριτικό που εργάζεται σε ένα περιοδικό που ονομάζεται «The Popstar Pages».

Ο Ταραντίνο είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «βασίζεται σε έναν τύπο που έζησε πραγματικά, αλλά δεν ήταν διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για μια εφημερίδα».

Η τελευταία τους συνεργασία ήταν στην ταινία του 2019, «Once Upon a Time in Hollywood» για την ερμηνεία του στην οποία, ο διάσημος ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου.

Πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία «Inglourious Basterds» του 2009 και στο «True Romance» το 1993 όπου ο Ταραντίνο έγραψε το σενάριο.

Φήμες και για Τζον Τραβόλτα

Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες και ο Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic». Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, λέγεται ότι θα γίνει ακρόαση για την ταινία. Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Τζον Τραβόλτα θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σάμιουελ Τζάκσον στην ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ