ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grammy: Δύο ώρες έσβηνε τα τατουάζ η Paris Jackson για να εμφανιστεί στα βραβεία

Grammy: Δύο ώρες έσβηνε τα τατουάζ η Paris Jackson για να εμφανιστεί στα βραβεία
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Τα τατουάζ είναι για πάντα. Ή μήπως όχι; Η 25χρονη Πάρις Τζάκσον απέδειξε ότι ένα βαρέως τύπου κονσίλερ μπορεί να τα εξαφανίσει.

Το μοντέλο και ηθοποιός κάλυψε και τα 80 τατουάζ της με δεξιοτεχνία για τα 66α ετήσια βραβεία Grammy, μια διαδικασία που χρειάστηκε συνολικά μόνο δύο ώρες για την ομάδα των δύο makeup artists της.

Σε ένα time lapse βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, το δέρμα της Τζάκσον είναι βαμμένο, βουρτσισμένο και ψεκασμένο σε ένα πειστικό ιβουάρ χρώμα. Το σώμα της - που κάποτε ήταν ένα μπλοκάκι από χρωματιστό μελάνι και μαύρες γραμμές - ήταν ένας εντυπωσιακός λευκός καμβάς, στο κόκκινο χαλί που τονιζόταν από ένα κομψό, ασύμμετρο cut-out φόρεμα του οίκου Celine.

https://www.instagram.com/reel/C28RsYUvXe2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ η μεταμόρφωση της Τζάκσον ήταν μια έξυπνη συνεργασία με τη μάρκα μακιγιάζ CoverFx, το προσωρινό καμουφλάζ των τατουάζ έχει εξελιχθεί σε βασική τεχνική μακιγιάζ διασημοτήτων.

Πάντως δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Το 2014, η Amber Rose έγινε πρωτοσέλιδο όταν παρευρέθηκε στα Grammy με μια εντελώς απογυμνωμένη εμφάνιση. Φόρεσε ένα χρυσό, art-deco φόρεμα με παγιέτες Naeem Khan, με τα δύο μανίκια του τατουάζ της να έχουν σβηστεί εντελώς - η κενότητά τους τονίστηκε από μια δόση λάμψης στο σώμα.

Το Σάββατο, η Lana del Rey έφτασε στο pre-Grammy Gala με μερικά ελάχιστα τατουάζ που φαινόταν να ξεπροβάλλουν μέσα από ένα στρώμα μακιγιάζ. Το ρομαντικό μαύρο φόρεμα Vivienne Westwood της Rey πλαισίωσε τέλεια το ντεκολτέ της, καθώς και δύο ξεθωριασμένα τατουάζ με γραφή στο κόκαλο της κλείδας.

Αν και η Rey και η Jackson επέλεξαν να κρύψουν τα τατουάζ τους η Doja Cat εμφανίστηκε με τα προσωρινά τατουάζ που κάλυπταν το πρόσωπό της. Κανείς δεν χρειάστηκε να ρωτήσει και το όνομα της σχεδιάστριά του ρούχου της.

Το όνομά της Dilara Findikoglu, αναγραφόταν με αρχαία αγγλική γραμματοσειρά στο μέτωπό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ