ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Ρόμπι Ουίλιαμς και τα γεννητικά του όργανα αναστατώνουν (ξανά) τα social media

O Ρόμπι Ουίλιαμς και τα γεννητικά του όργανα αναστατώνουν (ξανά) τα social media

Είναι αστείος, επιτυχημένος και νικητής. Έχει επιβιώσει καταχρήσεων, έχει κατορθώσει να γίνει ένας απο τους πιο επιτυχημένους σόλο καλλιτέχνες της Μεγάλης Βρετανίας με μια καριέρα εντυπωσιακή όπως προοιώνισε το παρελθόν του στους Take That και πλέον ο Ρόμπι Ουίλιαμς είναι απολαμβάνει την καθημερινότητα του με σύντροφο τη σύζυγο του, Άιντα Φίλντ που έχει το ίδιο ακριβώς χιούμορ με τον ίδιο.

Ένα χρόνο πριν ο Βρετανός τραγουδιστής που το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα (!) και έχει στην κατοχή του 17 BRIT Awards έβγαλε την Κιμ Καρντάσιαν από μέσα του. Να σπάσει το Ίντερνετ με ένα γυμνό πορτρέτο του στο Facebook θέλησε ο Ουίλιαμς στα γενέθλια του το 2015 και ποιός θα μπορούσε να τον μεταπείσει άλλωστε.

rob

Για το καλοκαίρι του 2016 ο θιασώτης του γυμνισμού σταρ αποφάσισε να κάνει τα social media να "κοκκινίσουν" με τη συνδρομή της συζύγου του.

Δύο 24ωρα πριν το πρώην μέλος των Take That και σόλο καλλιτέχνης που η περιουσία του αγγίζει τα $220 εκατομμύρια έβαλε ένα δίλλημα στη Φίλντ όταν τη ρώτησε αν θα προτιμούσε να έχει τη δύναμη να είναι αόρατη ή τη δυνατότητα να τρώει γλυκά χωρίς να φορτώνει τον οργανισμό της με περιττές θερμίδες.

Γλυκατζού η ίδια, προτίμησε το δεύτερο.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγες ώρες μετά ο χιουμορίστας 42χρονος το Instagram φιλοξένησε τα αποκαλυπτήρια που κανείς δεν περίμενες.
Στο video ο Ουίλιαμς αποδεικνύει ότι εάν δεν ήταν ο τραγουδιστής των επιτυχιών θα μπορούσε να είναι ένας πολύ αστείος, και δη κανονικός, άντρας που αγαπάει τη γυναίκα του που συχνά αποκαλεί “soulmate”.

https://www.instagram.com/p/p

H 37χρονη βιντεοσκόπησε τον Ουίλιαμς γυμνό με ένα κέικ να καλύπτει τα γεννητικά του όργανα. “Ουάου! Iπτάμενο κέικ! Είμαι αόρατος! Ιπτάμενο κέικ!” λέει ο ίδιος.

“Aγάπη μου δεν είσαι αόρατος! Μπορώ να σε δω! Διακρίνω τα γεννητικά σου όργανα!” λέει εκείνη.
Ο Ρόμπι Ουίλιαμς δεν κατάφερε να “ρίξει” το Ίντερνετ με τη γύμνια του, σίγουρα όμως το λυγίζει με την πολύ αστεία, καλοπροαίρετη κωμική πλευρά του.

Ή τα "κτηνώδη εσώρουχα" του.

https://www.instagram.com/p/p

Ή, πιο απλά, τα τραγούδια του που επιμένουν να θέλουν να μας διασκεδάζουν γιατί εαν ο Ουίλιαμς θέλει κάτι είναι να περνάμε καλά. FYI, ο Ουίλιαμς ετοιμάζει το εντέκατο album της καριέρας του και αυτό θα είναι ένα comeback που θα σπάσει το διαδίκτυο με ορμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ