ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: Θα δώσει δωρεάν συναυλία στην Copacabana - Αναμένεται ιστορική κοσμοσυρροή στο Ρίο

Μαντόνα: Θα δώσει δωρεάν συναυλία στην Copacabana - Αναμένεται ιστορική κοσμοσυρροή στο Ρίο

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαντόνα 

 Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Η σούπερ σταρ της παγκόσμια μουσικής σκηνής, Μαντόνα, θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη δωρεάν συναυλία στη Βραζιλία. Όπως αναφέρει η Le Figaro, η 65χρονη τραγουδίστρια θα ολοκληρώσει την εορταστική της περιοδεία στο Ρίο στις 4 Μαΐου, που είναι το μοναδικό της ραντεβού στη Νότια Αμερική.

Αυτή η μεγάλη συναυλία θα είναι επίσης η μόνη δωρεάν παράσταση της περιοδείας, με σκοπό να ευχαριστήσει τους Βραζιλιάνους θαυμαστές της. Η δωρεάν mega συναυλία στις 4 Μαΐου στη θρυλική παραλία Copacabana στο Ρίο ντε Τζανέιρο αναμένεται να δημιουργήσει ιστορική κοσμοσυρροή και με αυτήν η Μαντόνα να γιορτάσει το τέλος της περιοδείας της, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές σε δελτίο τύπου.

Δεν απαιτούνται εισιτήρια για την εκδήλωση, η είσοδος θα ισχύει με σειρά προτεραιότητας. Με αυτό το τεράστιο σόου, η Μαντόνα γιορτάζει τη μεγάλη επιστροφή της στη Βραζιλία μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια απουσίας, καθώς η τελευταία της επίσκεψη χρονολογείται από το 2012.

Οι διοργανωτές εξήγησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι αυτή η συναυλία θα απαιτήσει υλικοτεχνική υποστήριξη παρόμοια με αυτή του παραδοσιακού σόου πυροτεχνημάτων της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, που πραγματοποιείται κάθε Πρωτοχρονιά στην παραλία Copacabana, προσελκύοντας τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άτομα κάθε χρόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Η Μαντόνα πάντως δεν είναι η πρώτη που διοργανώνει συναυλία τέτοιου μεγέθους σε αυτή τη μεγάλη παραλία σε σχήμα μισοφέγγαρου. Το 2006, μια συναυλία των Rolling Stones στο ίδιο σημείο προσέλκυσε μεταξύ 1,2 και 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ