ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Simpsons, ο Τραμπ και ο Αδόλφος Χίτλερ

Οι Simpsons, ο Τραμπ και ο Αδόλφος Χίτλερ
YouTube/Animation Fox

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τον νέο τους Πρόεδρο. Η μάχη Κλίντον-Τραμπ έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να λήξει το Νοέμβριο μετά την καταμέτρηση των ψήφων.

Στο κλίμα της προεκλογικής εκστρατείας έχει μπει και η αγαπημένη αμερικανική σειρά Simpsons, η σειρά-φαινόμενο που το 2000 είχε προβλέψει το μέλλον της Αμερικής και την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο νέο επεισόδιο με τίτλο "3 a.m", η Μαρτζ και ο Χόμερ φαίνονται ανήσυχοι για τις εκλογές καθώς δεν έχουν αποφασίσει ποιόν να ψηφίσουν. Κάθονται αργά το βράδυ μπροστά στην τηλεόραση και βλέπουν αποσπάσματα από τις δηλώσεις των υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα.

Παράλληλα, στο επεισόδιο εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ, στο δωμάτιο του. Ο Ρεπουμπλικάνος παρακολουθεί το Twitter και δημοσιεύει καταστάσεις την ώρα που κάνει το spray tan του. Δίπλα του, βρίσκεται ένα βιβλίο με τίτλο: «Οι σπουδαίοι λόγοι του Αδόλφου Χίτλερ».

Και έτσι η Μαρτζ και ο Χόμερ αποφασίζουν να ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς, καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή και όλα αυτά γίνονται στις 3:00 το πρωί.

Οι φαν των Simpsons ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη σειρά. Η πιο αγαπημένη αμερικανική οικογένεια επέλεξε και εξήγησε μάλιστα και το λόγο που στράφηκε προς το Δημοκρατικό κόμμα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τολμηρές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο και παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο που εμπνέεται από τον ηγέτη των Ναζί.

Ως γνωστών, κάθε επεισόδιο κρύβει μηνύματα: κάποιες φορές διακριτά και άλλες όχι. Το "3 a.m" δεν κρύβει τίποτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ