ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εκλογές στο Game Of Thrones: Ψηφίστε αυτόν που θα κάτσει στο σιδερένιο θρόνο

Εκλογές στο Game Of Thrones: Ψηφίστε αυτόν που θα κάτσει στο σιδερένιο θρόνο

Το HBO παραδίδει μαθήματα marketing ακόμη μια φορά. 

Ταυτισμένο με την πολιτική επικαιρότητα των ημερών, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί “διάβολο” την αντίπαλο του το τηλεοπτικό δίκτυο μπαίνει στο πνεύμα παροτρύνοντας τους τηλεθεατές να ψηφίσουν. Είτε για τον Πρόεδρο της επιλογής τους είτε για το Βασιλιά της καρδιάς τους.

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου το ΗΒΟ κατεβάζει τους ήρωες του Ουέστερος σε εκλογές και παροτρύνει όλους μας να ρίξουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας στον ιδανικό ηγέτη των εφτά βασιλείων.

Ποιος είναι ο ιδανικός ηγέτης του Ουέστερος;

Στην ειδική ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί τα βιογραφικά των τεσσάρων υποψηφίων. Η Ντενέρις Ταργκάριεν, ο Τζον Σνόου, η Σέρσεϊ Λάνιστερ και η συμμαχία των Μπέιλις & Σάνσα περιμένουν τη δική μας ψήφο για να αναδειχθούν σε ιδανικούς πλανητάρχες ενός σύμπαντος που βρίθει φανταστικών πλασμάτων.

Ρίξτε τη δική σας ψήφο με ειλικρίνεια αφού εξετάσετε με προσοχή κάθε υποψήφιο που διεκδικεί το δικό του Σιδερένιο Θρόνο εδώ.

Σε άλλα, κάπως δυσάρεστα νέα μιας GoT εβδομάδας, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, επιβεβαίωσε και επίσημα τις φήμες που ήθελαν το Game of Thrones να τελειώνει σε δύο σεζόν από τώρα.

“Έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον αριθμό των σεζόν που θέλουμε να κάνουμε” είπε ο υπεύθυνος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys σε συνέντευξη τύπου.

“Πιστέψτε με, ως νέος διευθυντής προγράμματος, αν μπορούσα να τους πείσω να κάνουν περισσότερα, θα ήθελα 10 ακόμα σεζόν. Αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της παραγωγής και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για την καλύτερη εκδοχή της σειράς” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει κάποια άτυπη συνέχεια ως spin off της σειράς των ρεκόρ, o Bloys άφησε το σενάριο μετέωρο. “Eίναι κάτι που έχουμε συζητήσει και με βρίσκει σύμφωνο αλλά πρέπει να βγάζει νόημα δημιουργικά. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι συντελεστές της σειρά μπορούν να τοποθετηθούν με την παραγωγή για τον έβδομο κύκλο να εκκρεμεί” πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ