ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα βιβλία φαντασίας «Keeper of the Lost Cities» γίνονται ταινία

Τα βιβλία φαντασίας «Keeper of the Lost Cities» γίνονται ταινία
UNSPLASH

Τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων φαντασίας «Keeper of the Lost Cities» της Σάνον Μέσεντζερ απέκτησε η Warner Bros Pictures.

Την παραγωγή θα αναλάβει η Έμμα Γουότς, ενώ η διάσημη συγγραφέας θα είναι η εκτελεστική παραγωγός. Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει την διασκευή της Warner Bros.

Το πρώτο βιβλίο, της πετυχημένης σειράς με πωλήσεις πάνω από επτά εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κυκλοφόρησε το 2012 και ακολούθησαν αλλά δέκα συμπεριλαμβανομένου του νέου μέρους με τίτλο «Unraveled» που θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 12 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνίστρια είναι η Σόφι, ένα κορίτσι που έχει το χάρισμα της τηλεπάθειας και που πρέπει να ανακαλύψει γιατί αποτελεί το πρόσωπο-κλειδί στον καινούριο της κόσμο πριν από τις σκοτεινές δυνάμεις που ψάχνουν παράλληλα να βρουν την απάντηση, θέτοντας σε κίνδυνο και τους δύο κόσμους.

H Έμμα Γουότς έχει βρεθεί στο προσκήνιο μεγάλων παραγωγών τα τελευταία χρόνια όπως η σειρά ταινιών «Kingsman» καθώς και τα «Maze Runner», «Deadpool», «Bohemian Rhapsody» και «Avatar», αναφέρει το Deadline.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ