ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Watchers»: Στην δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας τρόμου που πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνιγνκ

«The Watchers»: Στην δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας τρόμου που πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνιγνκ

Η ηθοποιός Dakota Fanning  που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία τρόμου «The Watchers», 

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Στην δημοσιότητα δόθηκε από την Warner Bros το νέο τρέιλερ της ταινίας τρόμου «The Watchers», η οποία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της 23χρονης κόρης του διάσημου δημιουργού Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Ισάνα.

Ξεκινώντας την καριέρα της δουλεύοντας σε έργα του, όπως το «Old» και η σειρά «Servant» του Apple TV+, το «The Watchers» την έκανε να σκεφτεί την κινηματογραφική μεταφορά περισσότερων βιβλίων.

«Τώρα, εκ των υστέρων, η διαδικασία της διασκευής είναι κάτι που αγαπώ» δήλωσε η Ισάνα σε εκδήλωση σύμφωνα με το IndieWire. «Το να έχεις τη βάση μιας ιστορίας που είναι ήδη συγκεκριμένη... και μετά να μπορείς να την πάρεις και να την αναπτύξεις και να παίξεις μαζί της, είναι υπέροχο. Οπότε θα ήμουν ανοιχτή στο να κάνω κι άλλο ένα τέτοιο έργο. Οπωσδήποτε. Ή να κάνω ένα πρωτότυπο. Ας δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι το «The Watchers» βασίζεται στη ομότιτλη νουβέλα του A.M. Shine που κυκλοφόρησε το 2021 σε σενάριο της ίδιας.

Η υπόθεση της ταινία αφορά μια 28χρονη καλλιτέχνιδα την Mina, η οποία εγκλωβίζεται σε ένα δάσος στη δυτική Ιρλανδία.

Σύμφωνα με την σύνοψη «όταν η νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο, παγιδεύεται εν αγνοία της δίπλα σε τρεις αγνώστους που παρακολουθούνται και καταδιώκονται από κάποια μυστηριώδη πλάσματα κάθε βράδυ».

Πρωταγωνιστεί η Ντακότα Φάνινγκ με τους Τζορτζίνα Κάμπελ, Όλιβερ Φίννεγκαν και 'Αντονι Μόρις. Ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν είναι στην παραγωγή μαζί με τους 'Ασγουιν Ρατζάν και Νίμιτ Μάνκαντ.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου ενώ η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σιάμαλαν «Trap» ορίστηκε για τις 9 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ