ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει με μία φάρσα που γράφει ιστορία

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει με μία φάρσα που γράφει ιστορία

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να βγάλει το ένατο studio album της καριέρας της και κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το κοινό αφυπνισμένο για τη μεγάλη επιστροφή της.

Ανάμεσα τους και τους τηλεπαρουσιαστές της Αμερικής που υποκλίνονται στην ποπ βασίλισσα που σήμερα ηγεμονεύει στο Λας Βέγκας.

Ακολουθώντας τα χνάρια της Rihanna που έκανε μια πρωταπριλιάτικη φάρσα, εξαιρετικά καλοστημένη, στον Jimmy Kimmel εισβάλλοντας στην κρεβατοκάμαρα του με κομφετί και ψεύτικα δολάρια ξυπνώντας τον μέσα στη μαύρη νύχτα, η Μπρίτνεϊ και τα αγόρια της έδωσαν στον κωμικό παρουσιαστή talk show των ΗΠΑ μια παράσταση για πολλά γέλια.

Οι ημίγυμνοι χορευτές και η ποπ ντίβα ξύπνησαν τον Kimmel με το νέο της single "Make Me ..." και εκείνος μοιάζει να διασκέδασε όσο ακριβώς περίμεναν όλοι. Η φάρσα έγινε με τη συνδρομή της συζύγου του παρουσιαστή.

Το album της Σπίαρς "Glory" θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου και θα έχει 17 νέα κομμάτια της ποπ ντίβας που σήμερα μπορεί να λέει ότι είναι η μεγάλη αυτοκράτειρα της Νεβάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ