ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καφές και πεολειxία: Η επιχειρηματική ιδέα ενός Eλβετού προκαλεί αντιδράσεις

Καφές και πεολειxία: Η επιχειρηματική ιδέα ενός Eλβετού προκαλεί αντιδράσεις
Twitter

Που σταματάει το επιχειρηματικό δαιμόνιο; Πουθενά. Με μια ιδεά που υιοθέτησε από την Ταϊλάνδη του κυνικού σεξοτουρισμού ο Bradley Charvet (είναι ένα ψευδώνυμο καθώς ο ίδιος δεν θέλει να εκθέτει το γενεαλογικό του δέντρο) και οι τρεις συνεταίροι του είναι πανέτοιμοι να συστήσουν στην Ευρώπη το concept του “café pipe”.

Έχοντας ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στην Ελβετία η ιδέα του επικεφαλής της επιχείρησης παροχής ερωτικών υπηρεσιών Facegirl συνίσταται στο ότι ο πελάτης θα μπορεί να απολαμβάνει το ρόφημα του με πεολειχία εάν και εφόσον το επιθυμεί.

Όπως εξήγησε ο ίδιος λίγο καιρό πριν στην Le Matin “o πελάτης θα επιλέγει το κορίτσι μέσα από ένα iPad και θα κάθεται στο μπαρ. Μέσα σε 5 με 10 λεπτά, η παραγγελία θα έχει oλοκληρωθεί” συμπληρώνει. Εάν και εφόσον πάρει άδεια λειτουργίας (αμφισβητήσιμο από πολλούς) η επιχείρηση θα έχει ωράριο λειτουργίας από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

“O πρωινός καφές είναι μια στιγμή απόλαυσης, ωστόσο είναι πολύ σύντομη. Μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες είναι πιο αποδοτικοί στην εργασία τους, όταν έχουν ικανοποιηθεί από πρωίας” επιβεβαίωσε ο Charvet που μοιάζει να έχει εξαντλήσει την μελέτη του για το επιχειρηματικό του πλάνο.

fellatiocafe

“Μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες είναι πιο αποδοτικοί στην εργασία τους, όταν έχουν ικανοποιηθεί από νωρίς” επιβεβαίωσε ο ίδιος για το καφέ που αν γίνει ποτέ πραγματικότητα θα προσφέρει τον πιο ακριβό καφέ στη Γενεύη.

Αν πάλι δεν καταφέρει να αλλάξει τις συνήθειες των Ελβετών ο Charvet είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πρωινά των Λονδρέζων με το Fellatio Cafe του.

Ο Ελβετός επιχειρηματίας δήλωσε πως ήδη έχει βρει το ιδανικό στέκι της αμφιλεγόμενης επιχείρησης του στην οδό Praed στο Paddington που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 πελάτες.

cafe pipe

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Evening Standard που επικοινώνησε με εκπρόσωπο του δημοτικού συμβουλίου του Westminster ο Charvet δεν πρόκειται να πάρει καμία νόμιμη άδεια για αυτή την επιχείρηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από ΜΚΟ που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών, ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και επιμένει να καθιερώσει στην Ευρώπη μια παράδοση από την Ταϊλάνδη.

“Οι τιμές θα ξεκινούν από τις 50 λίρες αλλά αν η διάρκεια της συνεύρεσης ξεπερνάει τα 15 λεπτά, θα προστίθενται επιπλέον χρεώσεις. 10 λίρες ανά 15λεπτο” υποστηρίζει.

“Καμία γυναίκα δεν θα δουλεύει στο café παρά τη θέλησή της” λέει. “Πρόκειται για μια κανονική δουλειά όπου θα υπάρχουν οκτάωρες βάρδιες. Είμαι παντρεμένος όπως και όλοι οι συνεργάτες μου. Σεβόμαστε τις γυναίκες” λέει ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ