ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Αdele είχε πρόβλημα με την πιστωτική της. Πώς;

H Αdele είχε πρόβλημα με την πιστωτική της. Πώς;

Δεν είναι αντιμέτωπη με κανένα capital control, ούτε καν έχει πρόβλημα οικονομικό. Άλλωστε η ευπώλητη Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πολύ πιο πλούσια από όσο θα περίμενε η ίδια ποτέ. 

Ωστόσο, σε πρόσφατη επίσκεψη της σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης στις ΗΠΑ η Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα απρόοπτο περίπουα αστείο.

"Βρέθηκα μπροστά στο ταμείο και η κάρτα μου απορρίφθηκε" είπε η ίδια κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σαν Χοσές της Καλιφόρνια. "Δε φαντάζεστε πόσο άσχημα ένιωσα. Κανείς δεν με αναγνώρισε αλλά και πάλι πέθανα από την ντροπή μου" είπε η 28χρονη στο κοινό που ενθουσιάστηκε με την αυθόρμητη εξομολόγηση της.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο η Adele, η πιο πλούσια καλλιτέχνιδα της χώρας της με περιουσία της να αγγίζει τα 85 εκατ. λίρες (ή 108 εκατ. ευρώ) εκτιμάει ιδιαίτερα τις οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων. Μια προτίμηση που έχει κάνει πολλούς να την αποκαλούν αν όχι τσιγκούνα, σίγουρα σφιχτοχέρα.

adele target credit card decline 8516 620x413

Στην περιοδεία της η Adele επισκέπτεται συχνά τα καταστήματα Target. "Έχουν στην κυριολεξία τα πάντα. Ξόδεψα 100 δολάρια σε πράγματα που δεν χρειάζομαι, αλλά έχουν φανταστικά προϊόντα" εξομολογήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ