ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αdele δεν θα εμφανιστεί στο Super Bowl αν και κανένας δεν της ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο

Η Αdele δεν θα εμφανιστεί στο Super Bowl αν και κανένας δεν της ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο
Instagram/ Adele

Η Adele είναι (μάλλον) μια πολύ αστεία γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της το Σάββατο στο Λος Άντζελες στα πλαίσια της περιοδείας της στην Αμερική η Βρετανή καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση να εμφανιστεί στο Super Bowl του 2017.

Αν και το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία μουσικά υπερθεάματα των ΗΠΑ η Adele είπε στο κοινό της ότι έχει διαφορετική άποψη από τους συναδέλφους της και θεωρεί πως το συγκεκριμένο show δεν της ταιριάζει.

“Eλάτε” είπε στο κοινό της για την πρόταση της να συμμετέχει στο Super Bowl στο Χιούστον στις 5 Φεβρουαρίου του 2017. “Αυτή η εκδήλωση δεν έχει να κάνει με τη μουσική και εγώ δεν χορεύω ή τίποτα τέτοιο. Ήταν πολύ ευγενικοί, μου το πρότειναν αλλά είπα όχι. Γνωρίζω ότι δεν είμαι Beyoncé” είπε.

Στο παρελθόν oι Queen Bey, Madonna, Bruce Springsteen και Prince είχαν δεχθεί την πρόκληση που η Adele ισχυρίστηκε ότι απέρριψε.

Ωστόσο, μια μέρα μετά την εξομολόγηση της το NFL και η Pepsi που συνδιοργανώνουν το Super Bowl διαψεύδουν τη Βρετανίδα τραγουδίστρια με κοινή τους ανακοίνωση. Ενημερώνοντας το κοινό σημειώνουν στο Billboard πως “αν και είναι θαυμαστές της Adele, δεν έχουν καταθέσει καμία επίσημη πρόταση, ούτε σε αυτήν, ούτε σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη μέχρι σήμερα”. Oυπς.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ