ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιουσέιν Μπολτ: Tρολάρισμα από τον πρίγκιπα Χάρι, σκάνδαλο με 20χρονη Βραζιλιάνα

Γιουσέιν Μπολτ: Tρολάρισμα από τον πρίγκιπα Χάρι, σκάνδαλο με 20χρονη Βραζιλιάνα

Η μία είδηση είναι βασιλική, η άλλη είναι από το πεζοδρόμιο της νύχτας στο Ρίο.

 

Συναντήθηκαν το 2012, όταν και ο πρίγκιπας της Βρετανίας επισκέφθηκε την Τζαμάϊκα. Τότε ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο άφησε τον αδελφό του Ουίλιαμ, Χάρι, να τον κερδίσει σε μια κούρσα που ήταν στημένη.

Σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να στείλει αγωνιστικούς χαιρετισμούς αλλά και συγχαρητήρια στον Γιουσέιν Μπολτ που έδωσε στο Ρίο τον καλύτερο εαυτό του.

"Συγχαρητήρια Γιουσέιν Μπολτ. Τώρα που είσαι επίσημα ο καλύτερος ίσως είσαι έτοιμος για μια ρεβάνς. Χαρούμενα 30" έγραψε σε ανάρτηση του στο Τwitter ο Χάρι δίνοντας ευχές για τα γενέθλια του σπρίντερ που γιόρτασε τα 30α γενέθλια του την ημέρα λήξης των Ολυμπιακών του Ρίο.

Το αν ο Μπολτ θα δεχθεί την πρόκληση του Χάρι παραμένει αδιευκρίνιστο.

harry kensington

Σε παράλληλο χρόνο, ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ένας ακόμη διάσημος που βλέπει την ιδωτικότητα του εκτεθειμένη στον κόσμο. Καθώς η light ειδησεογραφία ασχολείται με τον (επικείμενο;) γάμο του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο με την επί σειρά ετών σύντροφό του, Κέισι Μπένετ, 20χρονη φοιτήτρια εκθέτει τον Ολυμπιονίκη ανεπανόρθωτα. Οι εικόνες που ανέβασε στο διαδίκτυο δείχνουν τον Μπολτ να διασκεδάζει με κορίτσια από τη Βραζιλία προτού καταλήξει στο κρεββάτι με μια από αυτές.

usain bolt hook up Jady Duarte

Η 20χρονη φοιτήτρια τράβηξε selfie στο κρεβάτι με τον χρυσό Ολυμπιονίκη και τις έστειλε στις φίλες της μέσω WhatsApp.

Με ταχύτητα Mπολτ oι φωτογραφίες έγιναν viral και η Jady Duarte μια viral πέτρα του σκανδάλου που μπορεί στην αρχή να υποστήριξε ότι δεν ήξερε ποιός ήταν αυτός ο Μπολτ. Όταν τα media την ενημέρωσαν ότι ο σπρίντερ ήταν ο εραστής της εκείνη έκρινε. Ο σπρίντερ δεν είχε "επιδόσεις πρωταθλητή στο κρεββάτι. Ήταν κανονικός".

bolt scandal 001
bolt scandal copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ