ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε αυτή την έπαυλη των $2.5 εκατ. ο Φελπς junior θα μάθει κολύμπι

Σε αυτή την έπαυλη των $2.5 εκατ. ο Φελπς junior θα μάθει κολύμπι

Με τους Ολυμπιακούς του Ρίο να είναι και ο επίλογος σε μια κορυφαία καριέρα, ο Μάικλ Φελπς ετοιμάζεται να μάθει στον απόγονο του κολύμπι.

Κάποιες μέρες νωρίτερα ο Αμερικανός κολυμβητής άφησε τα δάκρυα να κυλίσουν καθώς αποχαιρετούσε τον πρωταθλητισμό. Ο Μάικλ Φελπς είπε το «αντίο» στην ενεργό δράση, κατακτώντας στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 23ο και τελευταίο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της συλλογής του που είναι η πολυτιμότερη που έχει συγκεντρώσει ποτέ αθλητής σε Ολυμπιακούς αγώνες και. Εκείνη τη μέρα, όταν και έκανε την τελευταία του νικηφόρα κούρσα στα 4X100 μ. μικτή ατομική ο Φελπς βγήκε στην πισίνα λέγοντας: «Αυτό ήταν».

Ο λυγμός του ήταν συγκινητικός ωστόσο από τις κερκίδες, η αρραβωνιαστικιά και ο τριών μηνών γιος τους περίμεναν για να τον ακολουθήσουν στο καταφύγιο τους.

Ένας μαχητής που επιβίωσε σκανδάλων (ο Φελπς μετά τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, και αντιμετώπισε τη δυσλειτουργική σχέση με τον πατέρα του, εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών του όταν εκείνος ήταν 9 ετών) ο Μάικλ Φελπς σήμερα ανυπομονεί να περάσει "λίγο χρόνο με τον Μπούμερ και τη Νικόλ".

phelps2

"Κατάφερα να πετύχω ότι έβαλα στο μυαλό μου. Πέρασα 24 χρόνια στον αθλητισμό και είμαι ευτυχισμένος με το πώς τελείωσαν τα πράγματα" είπε ο 31χρονος Ολυμπιονίκης αποχαιρετώντας εμάς για να επιστρέψει στην ιδιωτική του ζωή. Έχοντας πλέον πουλήσει το διαμέρισμα του στη Βαλτιμόρη, ο Μάικλ Φελπς επένδυσε $2.5 εκατ. για μια έπαυλη στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα.

Τα πέντε δωμάτια, έξι μπάνια, τέσσερα τζάκια και μια (μετρίου μεγέθους για τον ίδιο) πισίνα θα είναι το open plan καταφύγιο του φτιαγμένο από ευρωπαϊκή πέτρα που θα χαρίσει στον Μάικλ Φελμπς και τον Φελπς junior, τον Μπούμερ στιγμές οικογενειακής ευτυχίας σε 6.010 τετραγωνικά μέτρα.

phelps1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ