ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Άπτον vs Κιμ Καρντάσιαν: η νέα ίντριγκα στο Snapchat γίνεται στήθος με στήθος

Κέιτ Άπτον vs Κιμ Καρντάσιαν: η νέα ίντριγκα στο Snapchat γίνεται στήθος με στήθος

H Tέιλορ Σουίφτ μπορεί να κάνει στην άκρη. Από σήμερα η περιώνυμη οικογένεια συμμορία από τη περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια έχουν έναν νέο εχθρό να εξοντώσουν.

Χρησιμοποιώντας το Snapchat, την ψηφιακή πλατφόρμα που χρησιμοποίησε η Κιμ Καρντάσιαν για να κάνει την Τείλορ Σουίφτ περίγελος των κοινωνικών δικτυών, η Κέιτ Άπτον αποφάσισε να χλευάσει την Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ αυτή την Τρίτη.

Η 24χρονη κάνει duckface σε μία selfie με τη λεζάντα: "Eίμαι ίδια η Καρντάσιαν, με τη πλαστική μύτη μου και όλα τα σχετικά". Η κίνηση της σχολιάστηκε από την ιστοσελίδα του Daily Beast ως "μια προσπάθεια του διψασμένου για δημοσιότητα μοντέλου να κερδίσει ενδιαφέρον χτυπώντας μια ισχυρή επιχειρηματία".Ο Κάνιε Ουέστ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί, αν και αυτό είναι ό,τι περιμένουν όλοι οι θιασώτες της ίντριγκας online.

KATE SNAPCHAT

Στο παρελθόν η Kιμ Καρντάσιαν έχει επανειλημένων αρνηθεί ότι έχει κάνει botox ή κάποια άλλη πλαστική επέμβαση. Βέβαια η κίνηση της Άπτον είναι απλά το νέο κεφάλαιο σε μια βεντέτα από παλιά.

"Η Κέιτ Άπτον δεν είναι Μέριλιν Μονρόε"

VANITY FAIR copy copy

Το 2013, λίγο μετά το εξώφυλλο της χυμώδους Άπτον στο Vanity Fair που την έχρισε Μέριλιν Μονρόε των καιρών μας, ο Κάνιε Ουέστ σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή:

"Η Κέιτ Άπτον δεν είναι καμία Μέριλιν Μονρόε. Η Κιμ είναι Μέριλιν" ήταν η κεντρική ιδέα του 42λεπτου "κατηγορώ" του. "Ήταν προκλητική. Είναι προκλητική" είπε για τη σύζυγο του που έπρεπε να είναι η μόνη Μέριλιν Μονρόε του 21ου αιώνα.

Λίγο μετά τη δημόσια παρέμβαση του ο Κάνιε Ουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν έκανεν το πρώτο τους εξώφυλλο στη Vogue. H επιλογή τους ωστόσο δεν χαιρετήθηκε με ενθουσιασμό από το αναγνωστικό κοινό καθώς οι πωλήσεις του τεύχους ήταν τραγικές και τα σχόλια στα social media σχεδόν ποτισμένα στο βιτριόλι.

vogue kardashian

Ο αστικός μύθος θέλει το εξώφυλο των Kimye να ήταν η εκδίκηση τους απέναντι στην 24χρονη Άπτον που είχε κλείσει το cover στη Vogue αλλά την τελευταία στιγμή η συμφωνία ακυρώθηκε.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι πολύ απασχολημένη με τις αναρτήσεις και το twerking της για να απαντήσει στην Άπτον -μέχρι τώρα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ