ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ζεύγος Τίμπερλεϊκ και η Τζένιφερ Άνιστον στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον

Το ζεύγος Τίμπερλεϊκ και η Τζένιφερ Άνιστον στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον

Είναι όλοι μαζί της.

Ο ποπ σταρ Justin Timberlake και η σύζυγος, ηθοποιός και επιχειρηματίας πλέον Τζέσικα Μπίελ έδιεξαν με τον πιο εύγλωτο τρόπο την υποστήριξη τους στην υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

"Κοίτα ποιος ήρθε πάνω για το μεσημεριανό γεύμα ... Wow. #ImWithHer" έγραψε ο Τimberlake στην ανάρτηση του στο twitter που γέμισε από πορτρέτα της Κλίντον με τους εκπροσώπους της βιομηχανίας του θεάματος που της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Η παρουσία στην γιορτή που έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ της καμπάνιας της Κλίντον δεν ήταν κάτι που μπορούσαν να απολαύσουν πολλοί. Μόνο όσοι πλήρωσαν $33.400 είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή των A-Listers που έφερε τον τίτλο "Συνομιλία με τη Χίλαρι".

Ανάμεσα σε αυτούς οι Τζένιφερ Άνιστον, Τζέιμι Φοξ και Τόμπι Μαγκουάιρ.

imwithher1

Αν και αρχικά τη διοργάνωση του εράνου είχε αναλάβει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ο ακτιβιστής σταρ δεν μπόρεσε να τα καταφέρει λόγω χρόνου οπότε και ζήτησε από τους φίλους του Justin Timberlake και Τζέσικα Μπιλ να τον αντικαταστήσουν. Η στρατιά των επωνύμων που στηρίζουν τη Χίλαρι Κλίντον στην προσπάθεια της να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μεγαλώνει. Ανάμεσα σε άλλους οι Ρίκι Μάρτιν, Κριστίνα Αγκιλέρα, Αλίσια Κις, Κέιτι Πέρι, Μέριλ Στριπ, Τζορτζ Κλούνει και Εύα Λονγκόρια είναι "μαζί της".

imwithher2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ