ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βίδρα αδιαφορεί πλήρως για το selfie των Τζούλια Αλεξανδράτου-Tάσου Ποτσέπη

Βίδρα αδιαφορεί πλήρως για το selfie των Τζούλια Αλεξανδράτου-Tάσου Ποτσέπη

Ο πιο cult χαρακτήρας της ελληνικής βιομηχανίας του αμφιλεγόμενου θεάματος, Τάσος Ποτσέπης βρέθηκε στη Μύκονο για να μοιράσει αυτό που ξέρει, την αγάπη.

Δίπλα του τον συνόδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου που συμμάχησε μαζί του σε μια καμπάνια λευκού μαλλιού. Σήμερα το ζευγάρι πόζαρε για selfie σε smartphone μάνατζερ και σε αυτά τα πορτρέτα ο 23χρονος από την Έδεσσα, που έγινε έμπνευση για τον Μάρκο Σεφερλή μετά τη σουρεαλιστική εμφάνιση του στην εκπομπή «Ραντεβού», έχει αλλάξει το look του και ποζάρει ημίγυμνος.

Ευτυχισμένη βίδρα από το Χονγκ Κονγκ συνεχίζει να παραμένει παγερά αδιάφορη για αυτή την συμμαχία παίζοντας με το βότσαλο της. Η βίδρα ή αλλιώς ενυδρίδα είναι η κοινή ονομασία σαρκοφάγων θηλαστικών της υποοικογένειας Ενυδριδίνες (Lutrinae). Τα 13 σωζόμενα είδη ενυδρίδας είναι όλα ημιυδρόβια, υδρόβια ή θαλάσσια, που τρέφονται κυρίως με ψάρια και ασπόνδυλα αναφέρει η Wikipedia. Οι ενυδριδίνες είναι ένας κλάδος της οικογένειας των μουστελιδών της τάξης των σαρκοφάγων, η οποία περιλαμβάνει επίσης τους ασβούς, τους ασβούς του μελιού (honey badgers), τις ερμίνες, τα βιζόν, τα κουνάβια, τις νυφίτσες και τους αδηφάγους. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί για το σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ