Η μανία των Pokemon εξαπλώνεται και γίνεται... μπέργκερ
Την... όρεξη των fans των Pokemon, θέλησε να ικανοποιήσει ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ, που σκέφθηκε να ετοιμάσει λιχουδιές με τη μορφή των δημοφιλών χαρακτήρων από το παιχνίδι που έχει γίνει... μανία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εστιατόριο στο Σίδνεϊ θα σερβίρει μπέργκερ με τη μορφή των τριών πιο δημοφιλών χαρακτήρων Pokemon, και πιο συγκεκριμένα να διαθέσει εκατό Pokeburgs, όπως τα ονομάζει, ως τις 3 Σεπτεμβρίου.
Ήδη οι φανατικοί των Pokemon στήθηκαν στην ουρά προκειμένου να γευθούν τη νέα λιχουδιά, που βγαίνει σε τρεις εκδοχές: κίτρινο μπέργκερ, με τη μορφή του Pikachu, ροζ με τη μορφή του Charmander και πράσινο με τη μορφή του Bulbasaur.
Αυτό που φαίνεται να έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις προτιμήσεις του κοινού είναι το μπέργκερ-Pikachu, μάλλον χάρις τα καλαμποκένια τσιπς που αναπαριστούν τα αυτιά του.

Πηγή: REUTERS/Jason Reed

Πηγή: REUTERS/Jason Reed

Πηγή: REUTERS/Jason Reed

Πηγή: REUTERS/Jason Reed
Ωστόσο, το εστιατόριο, θέλοντας να... βασανίσει τους φανατικούς των Pokemon, αλλά και να προσθέσει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, αποφάσισε ότι δεν θα τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιον χαρακτήρα θα... φάνε, αλλά θα τους σερβίρεται ένα μπέργκερ τυχαία.
Πάντως οι μανιακοί με το παιχνίδι Pokemon που ζουν στο Σίδνεϊ έσπευσαν να γευθούν τα μπέργκερ με την μορφή των αγαπημένων τους χαρακτήρων και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισίας
08:52
Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά ότι έχουν αναπτύξει όπλα στο διάστημα - Ο ρόλος Ρωσίας και Κίνας
08:50
Η Αθήνα επιλέγει τον διάλογο με την Άγκυρα και οριοθετεί τις κόκκινες γραμμές
08:39
Πλήγματα της Ρωσίας σε πρατήριο καυσίμων και αποθήκες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας
08:36