ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάλος με την σταυροφορία της Πάμελα Άντερσον κατά του πορνό

Σάλος με την σταυροφορία της Πάμελα Άντερσον κατά του πορνό

Σε άρθρο (που συνυπογράφει  με τον ραβίνο Shmuley Boteach) η Πάμελα Άντερσον επιτίθεται στην πορνογραφία μέσα από την Wall Street Journal.

Στο άρθρο της το σύμβολο του σεξ (τουλάχιστον στα 90s) Πάμελα Άντερσον υποστηρίζει ότι “το πορνό είναι για τους χαμένους. Είναι μια αδιέξοδη και χωρίς νόημα συνήθεια ανθρώπων πολύ τεμπέληδων για να αναζητήσουν τους καρπούς μιας 'καλής' σεξουαλικής ζωής”.

Η Πάμελα Άντερσον επισημαίνει τις “αρνητικές παρενέργειες της πορνογραφίας” και χαρακτηρίζει την ερωτική κινηματογραφική βιομηχανία ένα “δημόσιο κίνδυνο” που γιγαντώνεται από την ελευθερία στην online διάθεση του. “Πόσες οικογένειες θα υποφέρουν; Πόσοι γάμοι θα καταστραφούν. Πόσοι ταλαντούχοι άνδρες θα θυσιάσουν τις πιο σημαντικές σχέσεις και την καριέρα τους για τη σύντομη συγκίνηση του αυνανισμού;" γράφει η Άντερσον οπλίζοντας κατά της πορνογραφίας.

Ήταν μια κίνηση που "εκπυρσοκρότησε".

sextape2

Η Πάμελα Άντερσον μοιάζει να ξέχασε το παρελθόν της ως πληθωρικό σύμβολο του σεξ ή να μη θυμάται την ερωτική της ταινία όπου επιδίδεται σε πεολειχία στον τότε σύντροφό της ντράμερ Τόμι Λι, περίπου 20 χρόνια πριν. Επίσης μοιάζει να μη θυμάται ότι έχει πει 14 φορές το ναι στις προτάσεις του Playboy να εμφανιστεί γυμνή στο εξώφυλλο του ωστόσο οι επαγγελματίες του χώρου θυμούνται τα πάντα για εκείνη.

"Οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη και αυτό είναι αναπόφευκτο αλλά εδώ μιλάμε για την Πάμελα Άντερσον που έχει κάνει μια ολόκληρη καριέρα εμπορευόμενη τη σεξουαλικότητα της" σχολίασε η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Alix Lynx. "Η πορνογραφία δεν πρέπει να απαγορευτεί, πρέπει να γίνει απλά διακριτή η διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασίωση" συμπλήρωσε.

“Πάμελα, μην πέφτεις θύμα της σταυροφορίας κατά του πορνό απλά για να είναι επίκαιρη. Έχεις κάνει μια απίστευτη καριέρα ως σεξ σύμβολο” επισήμανε η επαγγελματίας των ερωτικών ταινιών Jessica Drake στο Τwitter με τις περισσότερες ιστοσελίδες να τάσσονται μαζί τους.

Η Independent χαρακτήρισε την προσέγγιση “αστεία” επισημαίνοντας ότι η πορνογραφία δεν είναι ανάγκη να αλλάξει, σε αντίθεση με τη στάση μας απέναντι της που οφείλουμε να διορθώσουμε. Παράλληλα πολλοί δημοσιογράφοι αναρωτιούνται τι σχέση μπορεί να έχει ένα δοκίμιο της Πάμελα Άντερσον που υποτίθεται γράφτηκε με αφορμή το σκάνδαλο sexting του πρώην βουλευτή Anthony Weiner, με τη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος εν γένει.

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ