ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί όλοι μιλάνε για την Teyana Taylor. Ξανά

Γιατί όλοι μιλάνε για την Teyana Taylor. Ξανά

O Κάνιε Ουέστ καθιερώνει σεξ σύμβολα; Προφανώς. Η Teyana Taylor άλλωστε ήταν το κορίτσι που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στα φετινά MTV Video Music Awards ακόμη και αν δεν είναι μια τραγουδίστρια, ηθοποιός ή υποψήφια για κάποιο από τα (πολλά) βραβεία της βραδιάς.

Ο λόγος για την 25χρονη Teyana Taylor που πρωταγωνίστησε στο video clip του Κάνιε Ουέστ “Fade”. Σε αυτό η Taylor χόρεψε όπως λίγες, έκανε τα βλέμματα αντρών και γυναικών να κολλήσουν επάνω στο γυαλισμένο από baby oil σώμα της και να αναρωτηθούν πως αυτό το κορίτσι είχε ξεφύγει από τα πρωτοσέλιδα τόσο καιρό.

Αποκαλυπτική, τολμηρή και κυρίως γεννημένη με το ρυθμό μέσα της η Taylor δεν είναι απλά μια ακόμη χορεύτρια αλλά μια γυναίκα που θέλει να μας υπενθυμίσει τη δύναμη του χορού ως τέχνη.

Έχοντας η ίδια αποκλειστικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Kάνιε, G.O.O.D. Music και έχοντας ήδη κάνει φωνητικά σε κομμάτια καλλιτεχνών στο παρελθόν η Taylor, όταν καταλάγιασε ο ρυθμός της, αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον εαυτό της.

“Ο χορός είναι η γυμναστική μου. Απλά χορεύω. Νομίζω πως ο χορός είναι πολύ υποτιμημένος στον χώρο της γυμναστικής” δήλωνε στο Ε! με αφορμή το clip που πλέον από εχθές είναι διαθέσιμο για θέαση και στο YouΤube.

Μια ωδή στα 80s του "Flashdance", η Taylor Teyana που είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, της Iman Tayla Shumpert Jr., και σύζυγος του μπασκετμπολίστα των Cleveland Cavaliers, Iman Shumpert, με τους οποίους και εμφανίζεται στο video που διέλυσε το διαδίκτυο σήμερα έδωσε ακόμη ένα χτύπημα στις φαντασιώσεις.

Το video της “Champions freestyle” είναι μια ακόμη μια τολμηρή έκθεση της που αποθεώνει το ρυθμό όπως η ίδια γνώρισε στους δρόμους του Χάρλεμ. Γυρισμένο με την τεχνική του stop motion, είναι μια σύνθεση από ημίγυμνα πορτρέτα της από το φακό της Sasha Samsonova. Σύμφωνα με το Vanity Fair η Τeyana απεχθάνεται τα λαχανικά, προτιμάει το τηγανητό κοτόπουλο και χορεύει εξουθενωτικά πολύ. Περίπου 12 ώρες την ημέρα η ζωή της είναι αφιερωμένη στην τέχνη της κινησιολογίας που έχει ζωώδη ένστικτα.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του clip που μας την σύστησε, το “Fade” είναι ένας άτυπος φόρος τιμής στις ταινίες πορνό των 70s. Σύμφωνα με όλους η Teyana Taylor είναι η νέα Κιμ Καρντάσιαν του Pablo της βιομηχανίας του θεάματος, Κάνιε Ουέστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ