ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σακίλ Ο'Νιλ, μια σεξοβόμβα της ημέρας. Το πιο χαρούμενο viral μόλις αναρτήθηκε

Ο Σακίλ Ο'Νιλ, μια σεξοβόμβα της ημέρας. Το πιο χαρούμενο viral μόλις αναρτήθηκε

Είμαι βαθιά ενθουσιασμένος με τους μύθους όταν σπάνε τη σοβαροφάνεια και χαρίζουν με τις αναρτήσεις τους λίγα χαμόγελα παραπάνω. Ο Σακίλ Ο'Νιλ είναι ένας από αυτούς.

Με μια ανάρτηση του που λύγισε το Instagram και έφερε κάτι από χαρά στο timeline ο άντρας που έχει αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα πέρα από τον καλύτερο παίκτη που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας Ορλάντο Μάτζικ όπως αποφάσισαν οι οπαδοί σε online δημοσκόπηση ένα μήνα πριν.

Ο 44χρονος Σακίλ Ο' Νιλ υποδύθηκε μια χυμώδη γυναίκα, μια μούσα του Κάνιε Ουέστ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της προκλητικής show biz της σεζόν.

Μόλις πριν τρεις εβδομάδες η Teyana Taylor έκανε το κοινό του MTV Video Music Awards να παραληρεί με τις καμπύλες, το χορό και την κτηνώδη σεξουαλικότητα της στο video του "Fade".

O Ο'Νιλ αποφάσισε να την υποδυθεί χαρίζοντας μας μια ακόμη σκηνή ανθολογίας από αυτές που συχνά και γενναιόδωρα δίνει στους followers του.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τον καλό γίγαντα που το 1996 πρωταγωνίστησε στην ταινία Kazaam και σήμερα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς σχολιαστές σε αθλητική εκπομπή. Πολύ αστείος από πάντα ο Ο'Νιλ έχει γίνει ο αγαπημένος μύθος για όλους, είτε εκτιμούν και γνωρίζουν την ιστορία του στο παρκέ, είτε όχι.

Είτε όταν πέφτει φαρδύς πλατύς σε live εκομπή αντιδρώντας όπως ένας Shaq μπορεί

Είτε όταν έκανε lip sync το Purple Rain του Prince αποχαιρετώντας τα μαλλιά που ποτέ δεν είχε

Είτε όταν γίνεται μια Teyana Taylor για δύσκολους καιρούς που το χαμόγελο δεν είναι επιλογή, είναι προϋπόθεση.

https://www.instagram.com/p/p

Eίναι σίγουρο. Ο Σακίλ Ο'Νιλ είναι γάτος με πέταλα.

CAT SAHQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ