ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Γεια σου Ελλάδα»: Η Μαράϊα Κάρει ξεκινάει τις γαλανόλευκες διακοπές της με ηδονή

«Γεια σου Ελλάδα»: Η Μαράϊα Κάρει ξεκινάει τις γαλανόλευκες διακοπές της με ηδονή

Με έναν χαιρετισμό που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, η Μαράϊα Κάρει συνεχίζει να προκαλεί με τις αναρτήσεις της στο Instagram.

 

"Greetings #Greece ?" γράφει στη λεζάντα σε μια από τις τρεις αναρτήσεις της που έγιναν εννοείται βορά για σχολιασμό από όλους όσοι απολαμβάνουν την ψηφιακή ζωή της ντίβας που δεν θυμάται ποια είναι η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 46χρονη Mαράϊα Κάρει που μια εβδομάδα πριν έγινε περίγελος στο Instagram με το "βασιλικό" και πολύ υπερβολικό -αν όχι αστείο- "αφρόλουτρο με διαμάντια" συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/p

Για κάποιο λόγο που η ίδια γνωρίζει καλά, η Κάρει θέλει να μας υπενθυμίσει ότι είναι πολύ λαμπερή για να ασχοληθεί με τα ταπεινά και μας προιδεάζει για ένα Instagram με χρώμα ελληνικό φορώντας (τι άλλο;) lingerie.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Aυτή είναι μια ακόμη κίνηση της Κάρει που έκανε τα media να ασχοληθούν μαζί της, όπως συμβαίνει πάντα. Ειδικά μάλιστα όταν δίνει απίθανες και δη "καταγγελτικές" συνεντεύξεις στο περιοδικό Complex.

"Είναι αδυνατισμένη ή το Photoshop πήρε φωτιά";

Αυτό αναρωτήθηκε το Jezebel κάποιες μέρες πριν όταν η φωτογράφιση της ντίβας της μουσικής σκηνής Μαράια Κάρει δόθηκε στη δημοσιότητα. Εκείνη δεν απάντησε στα κακοπροαίρετα σχόλια γιατί προτιμάει να κάνει τα δικά της.

Η συμμορία των Καρντάσιαν την κουράζει όσο και κάθε ένας εκεί έξω που αμφισβητεί την υπεροχή της. Φωτογραφημένη για το περιοδικό Complex η 46χρονη σταρ ποζάρει με εσώρουχα για το διπλό τεύχος του περιοδικού ώστε να ντύσει με κάθε τολμηρή επισημότητα τις εξομολογήσεις της.

Πέρα από την απίθανη παραδοχή της ότι δεν γιορτάζει ποτέ γενέθλια γιατί δεν γεννήθηκε ποτέ όπως συνηθίζεται με τους ανθρώπους, απλά κάποιος την άφησε ελεύθερη επάνω στη Γη, η Κάρεϊ μίλησε για το reality show της που "δεν θα έχει την αυτοαναφορικότητα άλλων” αλλά και για τον τρίτο γάμο της ζωής της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στο περιοδικό αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν περίμενε να χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον και να βρει τον έρωτα ξανά. Τα κατάφερε. Με μεγιστάνα. Ξανά.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι

Στην αρχή των γυρισμάτων για το reality show της δεν ένιωθε άνετα αλλά το ξεπέρασε όταν είδε πόσο απίθανη είναι.

Αν ο Πάρκερ δεν ήταν θαυμαστής της δεν θα μπορούσαν να είναι μαζί καθώς πως θα άντεχε τη δημιουργικότητα της 24 ώρες, εφτά ημέρες την εβδομάδα;

Ο Prince ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισε ποτέ και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι δεν είναι εδώ να της δώσει τη βοήθεια του όπως και τότε (πότε;)

Δεν έχει αγγίξει το λευκό πιάνο της Μέριλιν Μονρόε που αγόρασε σε δημοπρασία από σεβασμό στη μνήμη του ινδάλματος της.

Τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας εντυπωσιάσει από όλα όσα κάνει και ζει η Κάρει. Πρόσφατα σε εστιατόριο του Κάπρι και απαίτησε ένα μικρό πράγμα κατά την είσοδο της. Να παίζει μουσικό χαλί μία από τις επιτυχίες της για να κάνει είσοδο με νόημα. Ο μάνατζερ του εστιατορίου δέχθηκε να παίζει όλη τη βραδιά τα Best οf της Κάρει που δεν γιορτάζει γενέθλια ποτέ. Άλλωστε το ξεκαθάρισε. Δεν γεννήθηκε, απλά κάποιος την άφησε ελεύθερη επάνω στη Γη σαν ένα παραμύθι ζωντανό ανάμεσα μας. Είμαστε ευλογημένοι που η Μαράια Κάρει υπάρχει, δεν το νιώθετε;

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ