ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά μαζί;

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά μαζί;
Twitter

Ήταν το ζευγάρι των 90s. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σχέσης τους και την αρχή της σόλο καριέρας του Τίμπερλεϊκ όταν της αφιέρωνε το Cry Me A River. Σήμερα ίσως γίνουν ένα ζευγάρι ξανά, αυστηρά ωστόσο και μόνο στο studio.

Oι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ & Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρόκειται προφανώς να ξαναζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα από τα 90s δήλωσαν όμως ότι ευχαρίστως θα δούλευαν από κοινού για την παραγωγή ενός νέου δίσκου.

Η Μπρίτνεϊ ήταν η πρώτη που έριξε την ιδέα για τη συνεργασία, όταν την ρώτησαν από το E! News, με ποιον θα ήθελε από τη μουσική σκηνή να δουλέψει με αναφορά στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. "Φυσικά και θα ήθελα" ήταν η απάντηση της Σπίαρς.

Όταν η πρόθεση της μεταφέρθηκε στον 35χρονο καλλιτέχνη συνοδευόμενη με την ερώτηση εάν θα απαντούσε σε μία κλήση της πρώην αγαπημένης του ο Τίμπερλεϊκ έδειξε ίδιες διαθέσεις. "Θα το έκανα. Σίγουρα! Απολύτως, απολύτως".

alyssa milano justin timberlake britney spears 441

Ο Τίμπερλεϊκ έσπευσε να αστειευτεί αναφέροντας τον γιο του Σίλα, λέγοντας ότι "έχω ένα 17 μηνών μωρό κι έτσι δεν παίρνω και πολλά πράγματα είδηση. Ζητώ συγγνώμη που δεν το γνώριζα. Είμαι ανοιχτός να δεχτώ μία κλήση" οπότε τώρα η κίνηση της Σπίαρς να κάνει μια κλήση στον έρωτα από το παρελθόν της είναι η μόνη εκκρεμότητα για μια συνεργασία που εαν και εφόσον γίνει θα κάνει τα charts αφόρητα 90s και ποπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ