ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες του, ο Ορλάντο Μπλουμ ανέβασε στο Instagram το sex tape του

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες του, ο Ορλάντο Μπλουμ ανέβασε στο Instagram το sex tape του

"Αυτό είναι το sex tape μου" έγραψε ο Βρετανός ηθοποιός Oρλάντο Μπλουμ στη λεζάντα της ανάρτησης του που έκανε το Instagram να χαμογελάσει. Πολύ. 

Πνευματώδης όπως οι συμπατριώτες του, ο Ορλάντο Μπλουμ, πρώην της Μιράντα Κερ, πατέρας του γιου τους, Φλιν, και νυν σύντροφος της Κέιτι Πέρι έκανε πλέον δημόσιο το προφίλ του στο κοινωνικό δίκτυο, αποκαλύπτοντας τον αστείο εαυτό του. Στην ανάρτηση της sex tape του, μιας μονωτικής ταινίας με τη λέξη ΣΕΞ γραμμένη επάνω της, ο Μπλουμ χρησιμοποιεί το ανάλογο emoji -ξέρει ότι πρόκειται για την πλέον ανερχόμενη γλώσσα σήμερα.

Ο Ορλάντο Μπλουμ που μαζί με τους Μαλίν Άκερμαν και Ντέιβ Φράνκο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην επερχόμενη κωμική σειρά ανθολογίας του Τζο Σουάνμπεργκ, Easy που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Netflix δεν αστειευόταν.

Αντιθέτως, ακριβολογούσε.

https://www.instagram.com/p/p

"Υπέκυψα" έγραψε ο Μπλουμ και έτσι χάρισε σε όλους αναρτήσεις, μια μάλιστα ως απάντηση στις αποκαλυπτικές λήψεις του που τον απαθανάτισαν να κάνει paddling γυμνός με τη σύντροφο του στα νερά της Σαρδηνίας.

https://www.instagram.com/p/p

Τότε οι λήψεις έγιναν βούτυρο στο ψωμί της εφημερίδας New York Daily News που αποφάσισε να τις εκτυπώσει σε έκδοση της ώστε να αποκαλύψει σε όλους τον Μπλουμ και τις πολύ συγκεκριμένες ανατομικές του λεπτομέρειες. Η φρενίτιδα που ακολούθησε έκανε τον Μπλουμ ένα σκανδαλώδες όνομα αλλά ο ηθοποιός έχει ένα προσόν που τον οπλίζει απέναντι στους κακοπροαίρετους. Έχει χιούμορ.

Τρέχοντας προς την κάμερα σε slo mo για να "τσακώσει εκείνον που του έκλεψε το μαγιό" ο Μπλουμ διασκέδασε τις εντυπώσεις

https://www.instagram.com/p/p

Την ίδια μέρα έκανε τα κορίτσια να νιώσουν έναν μικρό (τουλάχιστον) φθόνο για την Πέρι με μια ακόμη slo mo video ανάρτηση του

https://www.instagram.com/p/p

Το λογοκριμένο φωτορομάντσο του Μπλουμ προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο χωρίς εκείνος να το επιδιώκει καθώς μια σκιά στον αριστερό προσαγωγό του έκανε τους χρήστες των social media να υποθέτουν πολλά.

Το παιχνίδισμα της σκιάς έδωσε αφορμή στους χρήστες του Τwitter να γεμίσουν το κοινωνικό δίκτυο με σειρά από αναρτήσεις που απαιτούν τις μη λογοκριμένες εικόνες του 39χρονου από το Καντέρμπερι του Ηνωμένου Βασιλείου που τραβάει κουπί. Το δικό του.

Για πολλούς που είδαν τις μη λογοκριμένες λήψεις η αντίδραση ήταν αυτή.

Σε όλους αυτούς ο Μπλουμ απαντάει με ρυθμό καταιγιστικό.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ