ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η επόμενη Τέιλορ Σουίφτ στη ζωή του Κάλβιν Χάρις;

Τζένιφερ Λόπεζ: Η επόμενη Τέιλορ Σουίφτ στη ζωή του Κάλβιν Χάρις;

“Ο Κάλβιν και η Τζένιφερ είναι πολύ προσεκτικοί και δεν θέλουν να τους βλέπουν μαζί. Είναι πολύ νωρίς και επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους ακόμη προστατευμένη από τα media. Έχουν έρθει πολύ κοντά. Υπάρχει επική χημεία ανάμεσά τους”. Mε αυτές τις δηλώσεις πηγή από το φιλικό περιβάλλον της 47χρονης Λόπεζ στο National Enquirer.

Ακριβώς για αυτό το λόγο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το National Enquirer θέλει να υπερασπιστεί τη φήμη ότι η Λατίνα σταρ και ο 32χρονος παραγωγός και DJ είναι μαζί φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια τις φωτογραφίες που έδειχναν την JLo και τον πρώην της Τέιλορ Σουίφτ να γιορτάζουν τα γενέθλια της στην Πόλη της Αμαρτίας το καλοκαίρι χορεύοντας.

Από τότε, όταν και η Λόπεζ γιόρτασε τη διαχρονικότητα της, οι δυό τους είναι “αχώριστοι”.

Φήμες θέλουν την Λόπεζ και τον Χάρις να συνεργάζονται σε νέο μουσικό project. Κάποιες εμφανίσεις; Κάποιο single; Κάποιο παιδί; Το Enquirer είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν μαζί απογόνους.

https://www.instagram.com/p/p

Η είδηση κάνει τον κύκλο των ιστοσελίδων. Τι έχει να πει για όλα αυτά η Τέιλορ Σουίφτ; O Toμ Χίντλστον; Ο Κάνιε Ουέστ; “Το Χόλιγουντ βοά. Η Λόπεζ είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Χάρις” λένε όλοι.

kimjolocalvin

Σε εντελώς παράλληλο χρόνο ο πιο κερδοφόρος DJ της χρονιάς όπως αναδείχθηκε από το Forbes έβγαλε ένα ακόμη single. Έχοντας μονοπωλήσει το airplay με την τελευταία του συνεργασία με τη Rihanna, “This Is What You Came For", που κατέκτησε την κορυφή του Dance Club και του Dance / Electronic Chart του Billboard όσο και του Βρετανικού dance chart ο Σκωτσέζος επιστρέφει με το “Μy Way”.

Σε αυτό μιλάει για την ελευθερία του να είσαι single και να κάνεις τα πράγματα χωρίς ανθρώπους που στέκονται εμπόδια στο δρόμο σου. Μήπως ο 32χρονος Adam Richard Wiles αναφέρεται στην Σουίφτ; Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τη φήμη και προτιμάει να κάνει κάτι σπάνιο, να τραγουδήσει ο ίδιος. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν το 2014 με το “Summer”. Aπό τότε και για δύο χρόνια ο Χάρις προτιμούσε να χτίζει σώμα και να κάνει εκπλήξεις γενεθλιών κυκλοφορώντας έτσι. Η Τζένιφερ Λόπεζ εγκρίνει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ