ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτή είναι η δικηγόρος που ανέλαβε το διαζύγιο Τζολί-Πιτ

Αυτή είναι η δικηγόρος που ανέλαβε το διαζύγιο Τζολί-Πιτ
independent.co.uk

Η Λόρα Άλισον Γουόσερ, η δικηγόρος της Αντζελίνας Τζολί που έχει αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ, θεωρείται η δικηγόρος των σταρ και όχι άδικα.

Η 48χρονη, δικηγόρος έχει αναλάβει κάποια από τα πιο τρανταχτά διαζύγια του Χόλιγουντ, έχοντας για πελάτες τον πρόσφατο χωρισμό του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, ενώ άλλοι διάσημοι πελάτες της είναι ο Ράιαν Ρέινολντ, η Χάιντι Κλουμ, ο Αστον Κούτσερ, η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Στίβι Γουόντερ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η ίδια είναι χωρισμένη με δύο παιδιά, έχει μπει τέσσερις φορές στο Top 100 των πιο ισχυρών δικηγόρων από το Hollywood Reporter και στις 50 καλύτερες γυναίκες νομικούς της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, η Γουόσερ σπάνια εκπροσωπεί πελάτες με περιουσία κάτω των 10 εκατ. δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της. Λόγω των υψηλών κασέ της μπορεί να μένει στο Μαλιμπού, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές των ΗΠΑ και έχει τη φήμη της δικηγόρου που προτιμά για τους πελάτες της ένα διαζύγιο μέσω εξωδικαστικής συμφωνίας, παρά την επώδυνη διαδικασία στις αίθουσες των δικαστηρίων, γλυτώνοντας τους από την ζημιογόνα έκθεσή τους στα μέσα ενημέρωσης.

«Λέω στους πελάτες μου ότι ένας θεραπευτής χρεώνει λιγότερα από εμένα. Όπως και ότι έχω δύο παιδιά, με διαφορετικούς άνδρες, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές περί σχέσεων», δήλωσε σε συνέντευξη της στο DAME.

Σημειώνεται ότι το 2013 είχε γράψει ένα βιβλίο, για το πώς να χωρίσει κάποιος χωρίς να καταστρέψει την οικογένειά του και δίχως να χρεοκοπήσει.

Η Λόρα Άλισον Γουόσερ, δηλώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά, ενώ το 2013 είχε πει στην Telegraph πως το γεγονός ότι είναι δικηγόρος διαζυγίων δεν σημαίνει ότι ξέρει και το «κλειδί» για τον τέλειο γάμο. «Ξέρω μόνο από διαζύγια. Δεν ξέρω πώς να μείνεις παντρεμένος», είχε δηλώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ